no to veru ne....ale mooj brachanec si raz tak ufetil až sa z toho dočural (od smiechu) ...bol som pri tom ked sa to stalo...nemal som daleko od toho abych sa nedoštal tiež
@flascha ved tu nikto taku anketu nedava kazdy den ani kazdy treti...tak preco raz za cas nepohaluzit o prdoch..ked sa tu baby bavia o kramoch.......aku ma ktora rada polohu a kde vsade to robila a podobne haluze, tak vtedy to nikomu nevadi a pritom su to tak intimne zalezitosti, ale spomenie clovek prd, tak je to trapne...skor tamto rozoberanie tych veci takto s kadekym na nete mi pride trapne
@india a co tak obcas nebyt stereotypny a dat fakt normalnu anketu?? Preboha to uz nie je o com kecat len o plynoch cloveka? Ved je to vrcholne nechutne a trapne... Nevravim ze aj ankety, kt. si spomenula ty nie su naozaj trapne, praveze suhlasim. Ale toto mi pride uz fakt ako chytanie slamky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vtedy to poriadne rachoti
tak preto ten smrad!