Niečo na oblohe, čo som nevedela identifikovať áno
Radi sa pozeráme s priatelom väčšinou večer na oblohu a okrem pozerania na hviezdy hladáme takéto objekty, keďže obaja sme zástancami Dänikena a Ancient Aliens
videla som raz na oblohe nieco svietiace a za tym bola ako keby taka dlha snura ktora tiez ako keby trocha svietila a na konci bolo nieco mensie svietiace.....a pohybovalo sa to dost rychlo, urcite rychlejsie ako klasicke lietadla co vidno na oblohe ale videla som to v noci cize neviem co to mohlo byt kedze bolo vidno len tie svetla
@majcisto tak ja neviem , hovorím že bola úplna tma tak som videla len tie svetlá len mi prišiel divný ten pás medzi tými dvoma vecami lebo bolo vidno že to proste nieje jeden veľký objekt zo spodu vysvietený ale že to spája tie dva objekty a bolo to pomerne dosť dlhé
@miro7007 a vies ze aj ja sa to mozem spytat ,ale dokaz o mojej existencii je a celkom hmatatelny , chod hladat bodky po oblohe mozno ze ich najdes vela hlavne v noci
akurát pár nocí dozadu si tak ležím v posteli a čumím skrz strešné okno čo mám nad hlavou...čumím čumím no prisahala by som, že sa dáke čudné svetlo sa pohybovalo na oblohe do všelijakých smerov. Neviem či mi šibalo, viackrát som si pretrela oči ale stále som to videla :o
Videla som v noci niečo svietiace, čo letelo veľmi rýchlo, no zrazu sa to akoby rozdelilo na polovicu a obe časti leteli na rôzne strany.. potom to zmizlo bolo to fakt len pár sekúnd a nič podobné som predtým nevidela :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Radi sa pozeráme s priatelom väčšinou večer na oblohu a okrem pozerania na hviezdy hladáme takéto objekty, keďže obaja sme zástancami Dänikena a Ancient Aliens
Keď sa ti tie teorie nezdajú tak ok, ja ti nič nevnucujem.. ale ušetri ma takýchto rečí.. nie som na ne zvedavá
mozem sa spytat rovnakou idiotskou otazkou: a co tu akoze robis ty?
nie, nevidel som... som skepticky, ale ak nieco uvidim, co si vazne neviem vysvetlit ani po dlhsej dobe, tak budem len rad...