Ahojte.Verite tomu co sa stalo pred dvomi dnami nad Trencinom?Ze tych 19 objektov boli naozaj lietajuce taniere a nie nejake hviezdy ci nieco ine?Aky je vas nazor na to?Ja si myslim..hviezdy to byt nemozu pretoze hviezdy sa nepohybuju a postupne nevzdialu
no je tam toho, ufon hore dole... Boze no tak budeme mat zelenkavych kamaratov s ciernymi ockami. ja s tym problem nemam, kludne sa mozu stavit dnes poobede na caj a pokecame
Ach áno, pořád dokola, že? Ufo sem, ufo tam. Já sama na ufo věřím. Ale víte vy vůbec, co to zkratka UFO znamená? Je to NEIDENTIFIKOVATELNÝ LÉTAJÍCÍ PŘEDMĚT. A mimozenšťani můžou bejt klidně identifikovatelný, takže.... Jinak nechápu, co máte s těma zelenejma mužíčkama s anténkama a černýma očima. Možná, že mimozemšťani (schválně neříkám Marťani nebo Ufoni, protože UFO není svět a Marťani by museli být z Marsu) existují. Vlastně, skoro 100% existují. A to, co viděl @Mjet možná mimozemšťáné byli. Tedy psíš to UFO, protože takových létajících objektů, které nejdou identifikovat je mnoho i na zemi, a nejsou to jen mimozemšťani. Já ti, Mjete, věřím, protože jsem viděla něco podobného i u nás. A doteď věřím, že to UFO bylo.
boze ved jasne ze mimozemstaniia existuju sak ceknite jak je velka nasa glaxia neto este vesmir a mi bi sme boli akoze jedini v nekonecnom priestore??sak to je podla mna uplne jasne ze existuju.........ja som videl raz daco ako UFO a robilo to to, co si ludia mislia ze UFO robi takze takyto moj ....a heginka dobre hovori UFO nemusia byt mimo. ale aj uplne normal veci......sak amerika robi umele choroby ako napr. aj tato prasacia chripka takze mozno to len oni nejak robia ale....MOJ NAZOR JE ZE TU NESME SAMI ANI NAHODOU!
ked si predstavime ze vo vesmire su miliarda, skor biliardy planet, je jasne ze urcite nie sme jedina kde sa objavil zivot....ale preco by mali objavit prave zem??? mozno ze su to este len nejaky zaostalci....proste mimozemšťania musia existovať, ale ci boli pri, alebo na zemi je otazne....aj keď.. Rooswel v novom mexiku, muži v čiernom(nie ten film ty skutocny), stredoveke ukazy na oblohe.... presnejsie viem o jednom, ludia nwm uz kde videli na oblohe rozne modre, cervene a cierne gule, ktore bo chvili zacali medzi sebou "bojovat" a vybuchvat a na konci sa na oblohe objavila obrovska cierna kopia....bolo to aj vo vtedajsich novinach a takychto ukazov bolo viac...
Ako, je to určite fenomén, ale prečo to silou mocou prehlasujete za vesmírne koráby z iných planét? táto teória je len výmysel z amerických horrorov z 70tych rokov.
a ja zase nechápem, prečo by mali byť mimozemšťania zelení mužíčkovia s červenými očami :p skúste si na nete popozerať veci okolo prípadu Roswell z roku 1947 :p ako som sa už na tejto stránke vyjadrila, jednoducho neverím, že by sme boli v celom vesmíre len my. A tiež pochybujem, že keby sa v roku 1947 niečo neobjavilo, že by armáda uzatvorila oblasť v Novom Mexiku a dodnes by sa tam nikto nemohol dostať :p
A to nad Trenčínom som nevidela, aj keď to údajne malo letieť aj cez moje mesto. Videla som to na videu
Dobre ze sa tato sprava nedostala dalej do sveta ale len u nas...trapas a poriadny s tymi balonikmi...skoda ja som sa ja celkom tesil ze je to nezvycajne...fakt trapasy ako toto sa mozu stat len Na SLOVENSKU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@8 @joolina UFO je, ta zkratka existuje
A to nad Trenčínom som nevidela, aj keď to údajne malo letieť aj cez moje mesto. Videla som to na videu