Ktokolvek moze natocit ufo. Aj ja ti ho natocim kedy chces. Vyhodim nieco do vzduchu a ked nebudes vediet co to je, je to pre teba ufo, pretoze ufo je neidentifikovatelny lietajuci objekt...
v nevade som za kratky cas bezne videl mnozstvo UFO - neidentifikovane lietajuce predmety, ktore tvarom, pohybom, osvetlenim ani velkostou nepripominali nijake zname lietadlo (a to som ich videl viac nez hocikto z vas).. takze UFO urcite existuje a denne je viditelne.
inac aj ked niekto vo vasej blizkosti vyhodi loptu do vzduchu a vy neviete, ze to je lopta, tak aj to je UFO
podla mna je dost kredibilny a nema dovod klamat alebo dezinformovat, aj ked nemozeme vediet ci si NASA nespravila nejaku PR kampan cez neho.. schopni su vsetkeho
Mn oty kks, moji kamosi boli zhuleny a som ich namotal na UFO a este mi vypadok pomohol, lebo si mysleli ze zajali cele sidlisko a ze ich musia este zabvit a potom som stretol kamosa a ze ufo je speet! A vytiahol v strede uteku retaz na mna
možno si vela ludi pomysli že ojebavam alebo som divny ale ja som už vela krat vydel na oblohe ufo až som si na to zvykol ,je to vždy to iste ..stoji na mieste a pohybuje sa len z oblaku do oblaku ,potom to len odrazu vyštartuje obrovskou rychlostou akoby vedelo že ho sledujem
@6 tak to co som videl a inak by som neidel by bola haluz keby som veril D To by tu asi kazdy videl UFO potom D kazdy, kto huli alebo papa hribiky, vsak ? D Ale nei to len tak
No ja v UFO verim.Dokonca som sa isty čas aj o to zaujimal.Pozeral som dokumenty,čital som knihy,velmi ma to zaujima.Pred nedavnom sa stala jednej znamej zaujimava vec.Mam kamaratku a jej mama si isla okolo druhej rano zapalit na balkon.Po chvili co tam stala zbadala nad sebou nejake špiralovite svetlo ktore sa točilo.Hovorila ze to bolo naozaj velmi cudne.Po chvili svetlo zmizlo obrovskou rychlostou prec.O chvilu bolo spet.Svetlo išlo pomaly na druhu stranu domu a tam zmizlo.Bol som velmi rozculeny a hovoril som preco to nenakrutila s mobilom ale v tej chvili by som asi aj ja stal vydeseny na mieste.Tento pribeh som si naozaj nevymyslel.A pre tych kto si mysli ze to boli len nejake svetla z reflektorov alebo nejake diskotekove svetla tak to nie je možné.
Ufo- neidentifikovatelny lietajuci objekt, ale mimozemstania to nie su.... Tieto lietajuce predmety vytvaraju organizacie ako NASA a podobne dalsie ,,tajne`` organizacie, ako aj mnohe miliony dalsich, pre nas nevysvetlitelnych zalezitosti....
Co myslite, kde maju tie objavy skusat? len na Zemi a len niekedy najlepsie v nocnych hodinach...
(nevylucuje to samozrejme aj denne hodiny, ale je ich menej)
Ani zdaleka si nedokazeme predstavit, co tam stvaraju za objavy. A ak sa vam to zda nepravdepodobne, najdite si na nete, alebo mi napiste TS a hodim vam link na jedneho byvaleho vedca z tychto organizacii, ktory tam uz nepracuje a skoncila platnost prislubu mlcanlivosti, takze ma ,,rozviazany jazyk`` , budete prekvapeny co vsetko sa tam deje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja si myslim ze to je mozny som uz aj o tom vela pocul ze videli
ved ta sratka znamená len niečo lietajuce a neidentifikovatelné
a všetci hned začínaju s malými a zelenymi,.... :p
ale verim aj to,ze vela ludi si o tom vela vymysla
zahrame sa na startrek?
majú môj suhlas
inac aj ked niekto vo vasej blizkosti vyhodi loptu do vzduchu a vy neviete, ze to je lopta, tak aj to je UFO
pekne si to napísal
» www.markizadnes.sk/clanok-472623-a...
» www.sme.sk/c/3992169/stal-...
podla mna je dost kredibilny a nema dovod klamat alebo dezinformovat, aj ked nemozeme vediet ci si NASA nespravila nejaku PR kampan cez neho.. schopni su vsetkeho
nemajú čo robiť,
furt čosi vymýšlajú
Co myslite, kde maju tie objavy skusat? len na Zemi a len niekedy najlepsie v nocnych hodinach...
(nevylucuje to samozrejme aj denne hodiny, ale je ich menej)
Ani zdaleka si nedokazeme predstavit, co tam stvaraju za objavy. A ak sa vam to zda nepravdepodobne, najdite si na nete, alebo mi napiste TS a hodim vam link na jedneho byvaleho vedca z tychto organizacii, ktory tam uz nepracuje a skoncila platnost prislubu mlcanlivosti, takze ma ,,rozviazany jazyk`` , budete prekvapeny co vsetko sa tam deje..