je..to uzasny serial....vlastne sa tham trosku zosmiesnuje zivot modeliek...a zien co prilis chcu byt krasne.....NEHOVORIm o tom ze to je zle..ale hovorim o prehnanej...
Betty - zmysel mojich sobôt! Najradšej mám.. No, Betty a samozrejme Justinaaa (trpím čudnou úchylkou na malých teplých chlapcov xD) Pozeráte Ošklivku Katku? P.S.: Snáď sa mi to tu nebude opakovať ako v istej inej diskusii...
ja asi milujem toho GIA ,nehorazne pekny je ..aj Justin je zlaty a ani z Marca nemozem..Daniela som uznavala teda Erica Mabiusa uz ked som ho videla v resident evile 1 ..aj Santos bol v pohode ma mrzi ze zomrel ..ale Gio..ach
Marc St. James-Michael Urie.OMG.Ja som sa zalubilaa.Bosee jaky je sexy.And sweety.Ja ho milujem,A jasne ze aj jeho partacku zlatu Amandu.A Wilhelmina is Cool
JJ Diks....A raadim ,nepozeraj to dopredu,lebo potom sa uz nebudes tesit ked to tu pojde po slovensky XD.Poznam to...Raz som si pozrela jednu cast do predu a ked som kukala ta ani nic,a potom o tyzden ked isla ,tak som sa tak tesila.Aj pocas serialu som sa chvela
vies co hladala som po slovensky ale nejak som nenasla tu co som nasôa tam tusim nikto nechodi a ani nevedia ze je to nejaky serial..potom jedna co je tak to je k serialu sos mi vida,ale v diskusnom fore sa rozobera aj ugly betty..Najcastejsie som ja na tejto stranke je sice po angl ale neva no:
» www.ugly-is-in.com/..a... este stranku ktora je tak vseobecne k vsetkym takym serialom co teraz ficia,ale to je skor galeria ale musim povedat ze s betty su tam dobre obrazky ako s odvysielanych casti tak aj spoilery a tak..sak mrkni: » www.tvgallery.net/...
Hmm co ja viem..Ako ja mam rada Christofera ako herca rada..ale ked mam povedat o postave Henryho tak len to ze je zlaty a fajn,ALE myslim si ze to nedpadne dobre..Mal by sa vratit k Charlie a k ich dietatu..Lebo neviem si predstvit to,ze on bude s Betty a pritom vychovavat dieta..je to blbost..len dufam ze Betty neurobi nieco co ma nastve a Henrymu prospeje ...podla man je tam jedna lepsia osobka,ktora ju ma rada a bol s nou aj vtedy kedy by mal s nou byt Heny a snazil sa vsetko preto aby sa citila dobre..No uvidime..skoda ze to ma len 18 casti at druha serka.
Fuuu no to netusim,nemusi to byt tak ako v telenovele..neviem si predstavit ako sa daju do kopy..ved keby si videla v jednu epku umres ..myslim ze to bude este na dlho ved len na konci druhej serky sa bude riesit ako to bude dalej s Henrym.
No cool.Ale pocula som ,ze Betty sa nakoniec da s Danielom dokopy.A ako ste to myslela ze bol niekto pri Betty ked tam henry nebol a ked ho potrebovala....,??
Tak pocut si to mohla kedze telenovela bola o tom jak sa skarede kacatko zmenilo na peknu cajku a potom nakoniec skoncila s sefom.Ja myslim,ze s Danielom bude ale nemyslim ze to bude hned tak tak..A to som myslela tak ze Charlie bude robit dost problemy a narusat vztah Henryho a Betty..Ona si bude planovat krasne narodeniny ktore s nim stravi a on sa na nu nakoniec vykasle lebo Charlie je tehotna a bla bla bla.. ..tak niekto iny ju za to prekvapi..aspon nebude kysnut doma
Ja som zas čítala,že nemusí Betty skončiť s Danielom,že to nemusí byť robené podla tej telenovely.A ja jej prajem niekho lepšieho ako Henry,predsa tá Charlie Neviem si predstaviť ako sa dá Betty do kopy s Danielom.
Ako baby dneska tam jake hlasky frcali ja som sa inak doma krcovala
hned na zaciatku jak Betty sotila Henryho a on jak sa zroloval do tych kontajnerov
Alebo ked prisiel za Marcom ten jeho frajer a on schmatol Amande tu topanku a odhodil ju a ona s krikom Hoston moja prada! ...alebo Gio ze:Ako to ide vajcovy salat Henrymu..som bola mrtva...brutal
Čauky.SURNE: Neviete,Bradford zomrie alebo nie?Co bude s casopisom moda?Kedy sa vrati Claire z vazenia??Prosimm rychlooooooooooo lebo skolabujem.A betty sa vrati nie?
60.bredford zomrie asi v 12 casti neviem teraz nejsom moc ista ale nejak tak umre..dostane infarkt.Betty sa vrati sak jasne a neboj s modou to bude este zaujimave.
No ako tá česká verzia škaredej betty...no omg!! Šak to je nenormálna úbohosť..prepadák!! Té výkony hercov..hoci celkovo to je shit..mám na mysli..čisto cz verziu...!!
Posledna cast:Betty sa pohadala s ocom o Henrym,tak sa nastahuje k Henrymu.Ignacio ide na nejaky den slobody ci co a stane sa tym legalnym clovekom v USA.Ta aj Betty pride a sa udobira....Potom Daniel objavi ze Wilhelmina podvadza Bradforda s jej bodygardom Twainom.Daniel vask nema ziadne dvokazy a preto to nemoze povedat Bradovi.Tak sa este objavy Vicka Beckhamova ako druzicka Wilhelminy.Ale slavna Bosh sa stane hlavnym centrom pozornoszi a to _Willy neprezije.Tak ju zamkla niekde asi na wc ci kde.Uz je svada a nakoniec pride Betty a prizna sa Danielovi ze o tom cely cas vedela-ze podvadza.Daniel sa nanu nasere ze co mu to nepovedala skvor a povie jej ze ju nechce vidiet a ze ma padaka.Ona nahody cudny ksicht a odide.Daniel sa odvazil a tesne pred povedanim "ano" Bradforda popytal,aby sa porosparavli.On mu to vsetko povie ale bredfrod mu neveri.Vrati sa k sobasu ale zacne rucat vseliake ksichty ze mu je zle a tak.Potom ho jeblo na zem a asi umrel.A vsetci smutny a taka pesnicka Haleluja.The End
tu pesnicku haleluja uz nenavidim..aj v inom serialy umrel jeden taky fesak a tiez to tam pichli..ale tato cast je uplne nic oproti tej konecnej zaverecnej druhej serie..to skonci statocne na prd.
nieee ale kdee..sak tam davaju iba tu osklivku katku ci co to je..to je iba ceska ugly betty..ale ja som videla uz celu druhu seriu ugly bety tej americkej..uz nech je tretia lebo ma drbne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Ja s nej nemozeeem.Mam tie novsie aj nahrate na magiu xD.Len skoda ze z 2. casti dali len po 1. casti :o(
ale aj jaaaa ale ja zerem Gia
Daniel Meade-Eric Mabius
Justin Suarez-Mark Indelicato
Marc St. James-Michael Urie
Amanda Tanen-Sommers-Simmons-Becki Newton
Betty Suarez-America Ferrera
Ignacio Suarez-Tony Plana
Hilda Suarez-Ana Ortiz
Alexis Meade-Rebecca Romijn
Bradford Meade-Alan Dale
Christina McKinney-Ashley Jensen
Henry Grubstick-Christopher Gorham
Claire Meade-Judiht Light
VIEM VSETKYCH NASPAMET =D
ja som to kukala po angl co su uz dalej casti a bude to zaujimave...a Wilhelmina je riadna Bitch!
ale s Amandou nemaju chybu
» www.ugly-is-in.com/..a... este stranku ktora je tak vseobecne k vsetkym takym serialom co teraz ficia,ale to je skor galeria ale musim povedat ze s betty su tam dobre obrazky ako s odvysielanych casti tak aj spoilery a tak..sak mrkni: » www.tvgallery.net/...
» serials.freeforums.org/ugly-betty-kare...
Fuuu no to netusim,nemusi to byt tak ako v telenovele..neviem si predstavit ako sa daju do kopy..ved keby si videla v jednu epku umres ..myslim ze to bude este na dlho ved len na konci druhej serky sa bude riesit ako to bude dalej s Henrym.
hned na zaciatku jak Betty sotila Henryho a on jak sa zroloval do tych kontajnerov
Alebo ked prisiel za Marcom ten jeho frajer a on schmatol Amande tu topanku a odhodil ju a ona s krikom Hoston moja prada! ...alebo Gio ze:Ako to ide vajcovy salat Henrymu..som bola mrtva...brutal
Najradsej mam Marca a Amandu
A potom uplne skvela je Vanessa Williams...
myslite ze bettty skonci s danielom lebo akoze ja si to myslim
?