Uhádni, ktorého interpreta vykradli Heľenine oči!!
Som zvedavá, koho ako prvého napadne, koho vykradli v tejto pomerne populárnej vykrádačke Heľenine oči - pesnička Vlajka, dole je link na Youtube, ale ak by ho náhodou admin mazol alebo tak, tak radšej udávam aj meno piesne a interpreta
@dudri Si už druhý človek, čo mi to povedal, ale podľa môjho názoru bola ešte predtým ešte jedna pesnička predtým, ktorá bola vykradnutá v konečnom dôsledku obidvomi týmito kapelami.
A nedala som to sem preto, aby sme sa nad tým pohoršovali a tvárili sa, že nezaspíme, ale proste iba na to, aby sme si otestovali skúsenosti národa a prišli na to, kto je ako zbehlý v podobných skladbách, keď už každý každého kopíruje a my to všetci dobre vieme
@zizisko Prečo každý pri slove "vykradnúť" začne vyskakovať, ako ich má strašne rád? preboha, však aj ja ich mám rada. Ja len proste nie som hluchá a tak viem, že tú pesničku hudobne od niekoho prebrali. To neznamená, že to nutne museli prebrať úplne zle, resp. že z toho nutne musela vzniknúť zlá pieseň.
V dnešnom svete byť originálny je takmer nemožné A autor tým chcel povedať to, že proste len testujem, kto má toho koľko napočúvané, a kto si spojí jednu pesničku s druhou... len ma zaujíma, koho automaticky napadne pri pesničke nejaká podobná... a tak ďalej... nejde mi o to tu na niekoho kydať.
ja som to tak nemyslela len som chcela niečo dodať to nebolo myslené ako vyskakovanie v zmysle že som to pochopila zle len ich mám rada,tak to tu just musím napísať
@drilo to sa ani nečudujem, mne to GD neevokovalo, pretože ja GD vôbec nepočúvam...
@protessst sorry, môže to byť dobre, ale s týmto musím kardinálne nesúhlasiť... Passenger je kultová pesnička a povedať, že "im to sedí viac" je nezlúčiteľné s tým, čo tu máme predostrené ako hudbu... kvalitatívne sa to nemôže ani len porovnávať, a to si myslím, že obidve tie piesne sú dobré... ale povedať, že HO sú lepšie a svedčí im to viac, to nieee!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nedala som to sem preto, aby sme sa nad tým pohoršovali a tvárili sa, že nezaspíme, ale proste iba na to, aby sme si otestovali skúsenosti národa a prišli na to, kto je ako zbehlý v podobných skladbách, keď už každý každého kopíruje a my to všetci dobre vieme
V dnešnom svete byť originálny je takmer nemožné A autor tým chcel povedať to, že proste len testujem, kto má toho koľko napočúvané, a kto si spojí jednu pesničku s druhou... len ma zaujíma, koho automaticky napadne pri pesničke nejaká podobná... a tak ďalej... nejde mi o to tu na niekoho kydať.
a @tufinka20 nie je to už spomínané holiday od grínáčov?
@protessst sorry, môže to byť dobre, ale s týmto musím kardinálne nesúhlasiť... Passenger je kultová pesnička a povedať, že "im to sedí viac" je nezlúčiteľné s tým, čo tu máme predostrené ako hudbu... kvalitatívne sa to nemôže ani len porovnávať, a to si myslím, že obidve tie piesne sú dobré... ale povedať, že HO sú lepšie a svedčí im to viac, to nieee!!!