neznasam tieto priserne skratky a ked sa niekto tak vyjadruje..ako "jj, ee, nz, mfp, nvm"..ludia sa uz potom nevedia vyjadrovat..a tie hore uvedene su zas vyplod uzasnej inteligencie..
dala som zo srandy do google tchp, že čo mi to hodí a prvý odkaz : TCH - Transportation Clearing House
no nemôžem
a ja ltt používam dosť často... ale len slovom, nepíšem to takmer.
to chore prasa? ty chroma koza? ta chrnuňo preco? co ja viem.. a ja pouzivam jj a ee ale ine skratky nie.. a neznasam trapne lol a rofl... ete ma napadlo, toto cele hodte prec?
@11 napodobne vonku na D~ vravim nzj ale zas ltt je fajna skratka niekedy napriklad v sms je lepsie napisat "ltt som stihol bus" ako "musel som bezat na bus aby som ho stihol"
No teraz ste ma zabili
TCHP? To aj nejaka taka skratka existuje? Fu...ešte som sa s nou nestretla, ale isto ju budem použivať, lebo kazdy si ju vyloži inak ako to dotyčny mysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mf - mother fucker, alebo mam v p...
no nemôžem
a ja ltt používam dosť často... ale len slovom, nepíšem to takmer.
Asi nezaspím od toľkej zvedavosti.
to je : Mám se posrat, nebo co ?
mam pokracovat?
TCHP- ta chcipni psu
MF- mám fajront
...
tak toto ma dostalo
TCHP? To aj nejaka taka skratka existuje? Fu...ešte som sa s nou nestretla, ale isto ju budem použivať, lebo kazdy si ju vyloži inak ako to dotyčny mysli
tchp !!