Zisla by sa mi pomoc. Ja nebyvam v klasickej rodine. Ja byvam s babkou a s dvoma stricmi. Ale jednemu v poslednej dobe stale hrabe stale po kazdom huka dokonca aj po svojej mame. A kazdy ked mu nieco povie tak ho posle do pice. Uz to prestavam zvladat. Ne
Dohodnite sa z babkou a druhým strýkom že ho zavoláte do kuchyne a začnete mu hovoriť akú úctu má k súrodencovi a matke, čo ho núti správať tak, ako sa správa.
@asceticjunkie tak to je pravda. každopádne to treba začať riešiť... ja sa len bojím, že v babke a druhom ujovi nenájde oporu, aj keď má aj iné možnosti, no keď ťa nepodrží rodina, je to ťažké...
komu si zverený do starostlivosti? to je dosť dôležité... ak to babka s ujom nebudú riešiť, skúsila by som nejaké centrá pomoci alebo rovno sociálku...
Ja som zvereny do starostkivosti babke. Mi sme to snim zacali riesit on ma aj problemi s alkoholom ale ja neviem... Aj ked mu jeho brat aj ja aj babka sme mu povedaly mna a uja poslal do .... A ked mu to povedala babka tak sa radsej zobral a isiel von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov