ak by niekto chcel, mám ich na predaj kúpila som si ich, ale nakoniec som si to s farmáciou rozmyslela. Popísané nie sú, len slabučko ceruzkou, ale to môžem samozrejme vygumovať. Ak by mal niekto záujem, kľudne mu ich predám
Ja viem že by to asi išlo zmeniť ale ja už chodím aj na semináre z matematiky a biológiu už nemám vobec tak by to nebolo ľahké teraz prestúpiť a doberať všetko čo ostatní robili už minulý rok keď ja som zatiaľ chodila na matiku... urobila by som tak len v prípade, že na farmáciu nutne potrebujem maturu z biole...
Viem že v BA nebrali minulý rok do úvahy ani známky, ani predmety z ktorých ideš maturovať, išlo len o to, ako spravíš prijímačky ale možno sa to už odvtedy zmenilo, treba to pozrieť nájdeš to na stránke školy (uniba.sk) alebo na portalvs.sk ...... Na tvojom mieste by som si ale ten seminár z biole ešte nejak dala (neviem či to u vás funguje, my sme mohli mať aj nepovinné semináre...alebo sme tam mohli byť dobrovoľne, ak sme sa samozrejme správali slušne atď)..lebo sa ti potom bude lepšie učiť tie otázky na prijímačky a ak sa ti to nepodarí, tak si aspoň zožeň učebnice z ktorých sa budú učiť tvoji spolužiaci a vo voľnom čase študuj. Otázky ktoré sa treba naučiť sú na vyššej úrovni ako je maturita z biole, čiže by bolo dobré sa dobre naučiť aspoň základy
No u nás sa to už teraz zmeniť nedá a zatiaľčo ostatní majú seminár z biológie, ja už mám niečo iné, ale zoženiem si aspoň zošity od niekoho a prekopírujem si to lebo viem že inak by som asi ťažko urobila prijímačky bez tej biológie...
Pozerala som už tú stránku fakulty a nenašla som tam tiež nič o povinnej maturite z B tak snáď to tak zostáva tak ako hovoríš že to bolo aj minulý rok.
A náhodou mi nevie niekto poradiť, či na prijímačkách sú presne také isté otázky ako sú v tých podkladoch? ako napr. na medicíne v KE ... Ďakujem veľmi pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Lebo ja budem mať maturitu z chémie a matiky, meniť sa to už nedá.
Vďaka (smajlík)
Pozerala som už tú stránku fakulty a nenašla som tam tiež nič o povinnej maturite z B tak snáď to tak zostáva tak ako hovoríš že to bolo aj minulý rok.
mam zaujem odkupit podklady