Je tu nejaký študent? Som prijatá a mám poslednú šancu nejak potvrdiť elektronickú návratku či mám záujem študovať u nich, spomínaný odbor. Prioritný mi nevyšiel. Ide o to či to aspoň za niečo stojí nakoľko som už na VŠ študovala a tým pádom si budem musi
Poznám pár sociológov, nie nejak bližšie, ale chodili na pár predmetov s nami, tak len niečo medzi rečou. Čo sa týka štúdia, sú vcelku spokojní (ale väčšina je tam práve preto, lebo im nevyšiel prioritný odbor ) a učiteľov na katedre majú niektorých takých, že si rada s nimi dám nejaký ten C-čkový predmet tento zimný semester (fakt učia zaujímavo).
A neviem no, nevidím v tom veľmi uplatnenie, ak mám byť úprimná. Píšeš, že si mala prioritný odbor (aký?), ja by som sa na to fakt radšej vykašľala a skúsila to o rok znova a ušetrila si doplácanie roka.
mne sociologia prisla vzdy zaujimava. ale ked som videl tie ich sylaby co sa tam ucia tak som rad ze ma na to nezobrali. sama statistika, matematicke bludy a minimum predmetov, kt. by ma nejak zaujali - typu sociologia rodiny a taketoho charakteru. jedna znama chodila priamo na sociologiu fifuk ale mali tam strasne problemy s jednym ucitelom (nejaky veduci katedry to tusim bol?) a robil nehorazne ojeby na studentov. uplatnenie ako s kazdym odborom humanitneho zamerania. a ucitel Dzambazovic to je proste TOP. psychopat prvej triedy
@chlorofyl jj vedúci katedry je kvítko...no ja som s ním paradoxne nikdy nemal problém a nejakým zázrakom sa mi vždy u neho podarilo všetko spraviť na prvýkrát...čo sa však nedá povedať o mojich mnohých spolužiakoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A neviem no, nevidím v tom veľmi uplatnenie, ak mám byť úprimná. Píšeš, že si mala prioritný odbor (aký?), ja by som sa na to fakt radšej vykašľala a skúsila to o rok znova a ušetrila si doplácanie roka.
Džambo je super náhodou