Ja som sa všemožne snažila pripravovať, ale nič z toho, čo som si pozerala tam nebolo Nedá sa na ňho nijak konkrétne pripraviť. Akurát sa trochu zaujímaj o dianie vo svete, pozri si dačo z dejepisu, možno slovenčiny... Zoznam otázok nie je, každý rok sa tvorí nový test pred prímačkami. Ale ako... polovicu testu som odtipovala a aj tak som sa tam dostala, netreba mať z toho veľké stresy
Mne to neprišlo ťažké, resp. čakal som ťažšie. Otázky sa týkali všeobecného prehľadu, logiky, histórie, slovenčiny a bola aj práca s textom. Hlavne si treba pozorne prečítať otázku a netreba stresovať, dá sa to v pohode zvládnuť.
no ja tam chcem ísť tiež ..konkrétne na kulturologiu...a našla som tam tiež to isté napísané ako zakladateľka diskusie ,že "všeobecne " a nerozumiem ...čo také ,tam môže byť ..je mi jasné,že asi dejiny,slovenčina,jazyk ,a ešte noska,ale čo ešte iné ?a vravíte teda dá sa to zvládnuť ?aj ste sa učili na to ????niečo ?alebo proste len ste tam prišli odtipovali a dostali ste sa tam ? prosím poradte,ak ste odniekiaľ na to študovali ...napíšte vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.fphil.uniba.sk/index.php?id=53...
» www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_...
pomohli ste mi