Chcem si podať prihlášku aj na štúdium jazykov. Konkrétne sa rozhodujem medzi nemčinou-ruštinou a nemčinou-slovenčinou. To sa týka filozofickej fakulty, teda tlmočníctvo,prekladateľstvo. Zaujíma ma však aj pedagogická fakulta. Tí,ktorí tam chodíte resp. c
ahoj, no ja chodím na učitelstvo nj a je to zabijak, ak nevieš perfektne nemčinu tak tam ani nechod, a kombinacia NJ-SJ to bude iný zaberák...a na pedagogickú berú viac ale teraz sú riadne sitá...tak toľko..
@deborah15715 tak nemcinu sa ucim zo 12 rokov ... a v Nemecku som stravila nejaky ten cas,ale ide o to,ze ta nemcina ma bavi a celkovo jazyky sa mi dobre ucia... Aj ked uplne by mi stacil jeden jazyk,nie kombinacie
Ja sa tiež rozhodujem medzi jazykmi a určite chcem RJ a AJ, pretože mám základy z oboch jazykov. Osobne si myslím, že čo sa týka učiteľstva, lepšie je ísť na filozofickú fakultu. Z filozofickej fakulty môžeš učiť aj na SŠ a aj nižšie ale ak budeš mať Pedag. fakultu budeš sa musieť zameriavať hlavne na základné školy a ak by si chcela isť vyššie, na SŠ tak myslím, že si tam treba niečo dorábať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty