Zdravim,chcem sa spytat druhakov pripadne starsich studentov na FM UK ci nemaju na predaj svoje stare knihy,ide konkretne o Zaklady manazmentu 2006 (Piskanin,Rudy),M.R.Baye,Zbierka uloh z vyssej matematiky,pretoze je s tym obrovsky problem vsade je vypred
@zajooo no ak zozenes tak povec, ja tiez nemam, ja som iba ucto zohnal, a ostatne nic, ale ani nebudem zhanat asi. kamosi tretiaci vraveli ze vacsina je nanic, najma ta od bayeho ta strasne hruba ekonomia v angline, ze valko dava aj tak uz sedem rokov tie iste testy vzdy takze pohoda :p
Jedine, co z toho potrebujes su Zaklady manazmentu, a myslim, ze bola aj neoficialna skratena verzia vo worde alebo si ich mozes ofotit, ak ich nikto nepreda.
Tu skratenu verziu by som bral no neviem ju najst A su vypredane uz od minuleho tyzdna,zrejme preto lebo tento rok som pocul ze prijali viacej ludi ako inokedy,tazko povedat.A Chevro ked dava Valko tie iste testy tak ich urcite aj mas vsak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Alebo sa skús skontaktovať priamo na škole druhákov.
(to uz vazne nie su? divne..)