mozno ma niekto ten isty problem mozno vsetci nieco vidia len ja nie ale o par dni sa zacina moja skola teda aplikovana informatika matfyz (1. rocnik) a ja stale neviem aky mam rozvrh..
@Lopatka hej uz som im napisal ale cas plynie a zajtra piatok a to mi mozno uz ani neodpisu.. a som daleko na to aby som tam dosiel osobne..
@Galinka : "Neoficiálne som počula že oficiálne" musim sa pousmiat ale diky idem to pokukat.. mozno ked viem kedy mam anglinu rozpoznam ktore je moje.. dik
@viso2@3 To vieš, ako inak slušne napísať, že som počula tety referentky keď sa o tom rozprávali?
Podľa angličtiny to celkom nemusí sedieť, ale tak... prednášky sú spoločné pre všetky krúžky a cviká si aj tak každý prehadzuje podľa vlastných potrieb a možností
ak ma niekto problemy s matfyzom na AI tak nech mi napise TSku mama tam robi mam info z pravej ruky a kamarat sa tam hlasy takze mam prehlad koli nemu tento rok lepsi
@Anzu thak dik.. no blbe ze nas nechavaju v nevedomosti... tak snad sa to dorobi zajtra alebo sobotu... no vyzera to tak ze nas tam dost chodi ale vsak to nie je mala a neznama fakulta..
ze par dni to mas kopeec casu, ako maku, nam ho zvycajne zverejnia v prvy den v skole na nastenke aj ked slubujuuu ze bude skor na nete, stalo sa aj ze na nete sa neobjavil vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nie som si celkom istá aktuálnosťou, ale keďže donedávna tam boli predmety z leta a teraz sú tam už nahodené zimné, je dosť možné že toto
» rozvrh.dejw.sk/...
je už aktuálne.
Ale svoj krúžok si tam nevieš zistiť.
@Galinka : "Neoficiálne som počula že oficiálne" musim sa pousmiat ale diky idem to pokukat.. mozno ked viem kedy mam anglinu rozpoznam ktore je moje.. dik
Podľa angličtiny to celkom nemusí sedieť, ale tak... prednášky sú spoločné pre všetky krúžky a cviká si aj tak každý prehadzuje podľa vlastných potrieb a možností
... a ano, je to ten rozvrh, co som uz videl. nech mi radsej AIS spravi kompletny rozvrh aj s volitelnymi predmetmi, mne sa to nechce vyhladavat