robil som prijímačky na UK v BA na odbor politológia. Test som napísal na 330 bodov z 500 a brali tých, čo mali 340 bodov, tj., k prijatiu mi chýbala jedna správne zodpovedaná otázka. Myslíte, že UK robí odvolanie, alebo nie ? + Ďal
No, myslím, že každá škola "robí" odvolanie, pretože kopec ľudí si ju mohlo dať len ako poistku a zrazu z 30 ľudí čo zobrali im príde len 15 (čísla som len tak buchla). A teba delilo od hranice len 10 bodov, teda sadni za pc a napíš odvolanie a hneď utekaj na poštu
a nepodáva sa len vtedy, keď už príde správa o neprijatí domov ? Lebo zatiaľ to viem len z netu, takže asi budem musieť počkať a k tomu odvolaniu, dekan fakulty má právo posúvať, ale nemusí to spraviť. No a poznám veľa terajších prvákov - politológov, ktorí budú druháci a ich bolo na začiatku len 42 zo 60. Takže asi sa nerobilo odvolanie
@ryzsard zdravim ta, ja som robil tiez robil na politologiu a tiez mam 330 bodov takze k prijatiu mi tiez chybal jeden posrany bod .....
ja poslem odvolanie a urcite tak sprav aj ty ! ale odvolanie sa pise az po tom ako ti pride list domov, na ten musis odpovedat tusim do 8 dni inak je to passe
tak to poteší njn, tak nejak to je, 8 bodov chýbalo a jj, hneď ako dojde list, posielam odvolanie inak, pýtal som sa pár ľudí, čo študujú na UK, ktorých zobrali na odvolanie a prebieha to asi takto : zápis bude, povedzme, 2.9. a zo 60tich ľudí im príde 40. Čiara sa posunie nižšie a oni volajú, či máš záujem, alebo nie a potom pošlú list asi tak nejak ,,, no snáď to vyjde a budeme spolužiaci
njn, ja presne takisto, ale mal som bielu košeľu a hej, zápis je tak nejak, ja som už rok študoval, ale históriu, no to ma nebaví a mám priateľku politologičku a nejak som sa k nim infiltroval do "skupiny" a ich je len 42 a brali 60, takže neviem, čo a ako... takže zápis až v septembri a potom sa uvidí akože, neručím za to, no tak mi bolo povedané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja poslem odvolanie a urcite tak sprav aj ty ! ale odvolanie sa pise az po tom ako ti pride list domov, na ten musis odpovedat tusim do 8 dni inak je to passe
...a inak kedy si robil prijímačky možno sme sa videli, ja som robil 15. júna v N414 a mal som takú modrú košeľu tuším