Zdravím všetkých. Chcel by som sa opýtať, či niekto neštuduje alebo neštudoval matematiku na matfyze na UK v Prahe. Potreboval by som nejaké informácie o škole, o náročnosti štúdia, o uplatnení v praxi, vlastné názory. Ďakujem
ahoj,
matiku studuje @She tak skus napisat jej mozno ti odpise.
ja studujem fyziku a co viem o matematikoch len tolko ze brali skoro cely prvy semester len limity, ktore my sme prebrali za tyzden o takmer rovnakom obsahu
Inak vseobecne matfyz je suprovy, profesori su uplni pohodaci vacsinou a fakt hlavy. A hlavne neriesia blbosti, ked chces mozes prist na skusku aj v pyzame a nikto ti nic nepovie lebo vsetkym ide len o to ci mas nieco v hlave.
ked ja som sa hlasila tak brali na vsetky obory bez prijimacok. ibaze na matike je na vyber aj financna matika a stalo sa to, ze ludia co sa nedostali na ekonomku (ktora je prezyvana najtazsi prazsky gympl), to mali ako poistku a zrazu namiesto obvyklych 200 ludi co sa na matfyz prihlasi, mali na krku 600 studentov a nevedeli kam s nimi.
tak prijimacky zasa pre matikov a informatikov zaviedli.
poviem ti, nie je to jednoducha skola, fakt treba makat, ale urcite to stoji za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
matiku studuje @She tak skus napisat jej mozno ti odpise.
ja studujem fyziku a co viem o matematikoch len tolko ze brali skoro cely prvy semester len limity, ktore my sme prebrali za tyzden o takmer rovnakom obsahu
Inak vseobecne matfyz je suprovy, profesori su uplni pohodaci vacsinou a fakt hlavy. A hlavne neriesia blbosti, ked chces mozes prist na skusku aj v pyzame a nikto ti nic nepovie lebo vsetkym ide len o to ci mas nieco v hlave.
tak prijimacky zasa pre matikov a informatikov zaviedli.
poviem ti, nie je to jednoducha skola, fakt treba makat, ale urcite to stoji za to.