@bordelaux ci s prijimackami alebo bez, mas to aj tak jedno... korupcia je aj tam-aj tam ( aj ked si mnohi naivne myslia, ze podla priemeru je to bez nej)
Do Ba mam aj ja podanu prihlasku, i ked ( aj ked je uz neskoro) zacinam realne uvazovat, co potom ... vsetkeho je na slovensku akurat dost... skor vidim uplatnenie s europskymi studiami ---- i ked tam beru "az" 60 ludi aaaach slovenskoooo!!
Presne tak,je tu ten názor a treba povedať že do istej mieri pravdivý,že právnická oblasť je dnes saturovaná.Ale na druhej strane,právnické vzdelanie sa dá využiť nielen v justícií ale aj vo viacerých ďalších oblastiach.Navyše,poviem to polopatisticky-žiadne právnika som na ulici ešte nevidel.
na historiu UKF prijali spoluziacku (teda ak dobre viem) neviem, podla coho tam brali, lebo aj mna tam zobrali na filozofiu (vraj brali iba 20 ludi a to som myslela, ze bude tych protekcnych) ... ale vraj UKF je dost o nicom... teda, co som pocula... vraj dost velky chaos ohladom vsetkeho...
chemka v trnave... a vsak, ked ti ide... nic proti
Na UK je tazke sa dostat. Beru podla priemeru... a je to dost nefer. Ja osobne som mala velmi dobry priemer, skoro ciste jednotky cele gymko a to ma prijali na UK len tak tak... (nejaka tridsiata nad ciarou som bola?)...takze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Zachytil som informáciu,že na UK,na práve pripadajú 4 uchádzači na jedno voľné miesto.Ale nie som si istý,či je to oficiálny údaj.
takze @krampus ma dobry priemer
Do Ba mam aj ja podanu prihlasku, i ked ( aj ked je uz neskoro) zacinam realne uvazovat, co potom ... vsetkeho je na slovensku akurat dost... skor vidim uplatnenie s europskymi studiami ---- i ked tam beru "az" 60 ludi aaaach slovenskoooo!!
... uvidime ....
chemka v trnave... a vsak, ked ti ide... nic proti
kazdopadne drzim palce
na uk sa spolieham najviac a to z dovodu dobreho priemeru ....
... ved hadam nebude mat 400 ludi lepsi priemer ako ja i ked, na Slovensku, vsetko mozneee
oni tie priemery... fakt zalezi od toho, kolko ludi ma v tomto roku ciste jednotky a celkovo priemer...
a z UK sa akosi stava dievcenska skola..minuly rok vzali 300 dievcat?
a ja som si myslela, ze UK s prehladom dam.. ale s prehladom to az tak nebolo.. nechcem ta tym ale vystrasit neviem ako to je tento rok