Ahoj, je tu niekto, kto študuje na Prir UK BA medicinsku biologiu, ale biochémiu? Sú tie odbory tazke? Aky je pristup profesorov? Som zvedava na nazory. Vdaka.
ja by som tiež chcela ísť na biochémiu uk do ba,ak by mi nevyšlo brno ,čo dúfam,že vyjde ..ak sa tam dostaneš,tak potom daj vedieť ako ..inak robia sa aj prijímačky na biochem?
Biochemia je tazka, vela matiky, fyziky a vela vsetkych druhov chemie a s profesormi si uzijes vela srandy medicinska biologia je dalsi zbytocny neuplatnitelny odbor a tiez je to tazke len inak
Chod na medinu, biochemikov casto aj tak robia lekari a myslim si, ze mozno tak nie sme chemicky zamerani, ale mame ine predmety, ktore uzko s tym suvisia a existuje normalne atestacia na klinicku biochemiu... Myslim si, ze ti to otvori viac moznosti ako studium biochemie alebo biologie. Okrem ineho biochemici nemaju pravo urcovat terapiu a celkovo maju co sa tyka medicinskej biochemie mensie moznosti.
@limetkajaja na prirodovedeckej v Ba berú na každý odbor okrem tých anglických prvú polovicu bez príjimačiek a zvyšok robí prijimačky, na biochemii je to bio a chémia ale úprimne bola som na DOD tento rok a bolo to absolútne sklamanie, čo som bola prekvapená, lebo väčšinou na DOD býva všetko dokonalé, ale toto bolo hrozné
@dia132 ako je to myslené,že prvú polovicu bez prijímačiek? a na základe čoho budem v prvej polovici? na základe výsledkov vysvedčení? alebo čo?
čiže skutočne ak by som bola v prvej polke tak,by som nemusela robiť prijímačky? a nevieš koľko ľudí berú? a si si úplne istá?
no,sklamanie,nesklamanie ako záložný plán postačujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čiže skutočne ak by som bola v prvej polke tak,by som nemusela robiť prijímačky? a nevieš koľko ľudí berú? a si si úplne istá?
no,sklamanie,nesklamanie ako záložný plán postačujúce
a neviem kde sa ty hlásiš,ale teda veľa šťastia! ,keď chceš,napíš TS