Ahojte, je tu niekto kto chodí alebo chodil na UK a študoval Taliansky jazyk a kultúru ? rozmýšľam, že by som si sem podala prihlášku ale chcela by som vedieť nejakú vašu spätnú väzbu a tak ... ďakujem
@kajqa111 neviem no, sú to len tak základy, čiže zatiaľ je to také nemastné neslané ale ako všetci sú veľmi milí a ústretoví, ak nemáš žiadne základy tak to nevadí, ide sa od začiatku a všetci majú kopec trpezlivosti len si rozmysli, či to myslíš vážne, alebo si to dávaš len preto, lebo sa hovorí, aký ľahký jazyk to je lebo potom to kopa ľudí vzdáva
@kajqa111 No tak chodila som tam len jeden semester.. nebolo to najlahšie pre mňa, kedže som išla na taliančinu bez základov, a vačšina spolužiakov už vedela čo to po taliansky, tak to bolo celkom rýchle na mňa, ale taliančina mi išla definitívne lepšie ako slovenský jazyk, ktorý som tam mala v kombinácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
same velmi napomocne odpovede