Chcem ísť na žurnalistiku a neviem čo si mám predstaviť pod poslaním mojich publikovaných prác? Píšem docela veľa na blog, ale ten sa vraj neráta a píšem svoje príbehy, denníky, krátke texty ale tie nie su publikované. Čo s tým?
publikuj publikuj publikuj, ale aj tak nemas istotu ze ti to vezmu
ja som bola pred rokom na prijimackach, mala som publikovane texty na skolskej stranke, pisala som do regionalneho internetového casopisu, poslala som im 24 clankov (10 vytlacenych) a nic z toho mi neuznali a na prijimackach som za to mala 0 bodov
sice ma vzali, ale pouznavali body ludom, ktori pisali na vlastne blogy podivne clanky o zdravotnych metodách, neviem, podla coho to uznavali. ale mas rok cas, tak kludne do nejakeho refresheru alebo kde pis
@feelagain
Ako pre koho... vzhľadom na to, akí blbštajni sa tam každoročne dostávajú, si myslím, že pre aspoň trochu inteligentného človeka nemôže byť problém sa na taký odbor dostať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som bola pred rokom na prijimackach, mala som publikovane texty na skolskej stranke, pisala som do regionalneho internetového casopisu, poslala som im 24 clankov (10 vytlacenych) a nic z toho mi neuznali a na prijimackach som za to mala 0 bodov
Ako pre koho... vzhľadom na to, akí blbštajni sa tam každoročne dostávajú, si myslím, že pre aspoň trochu inteligentného človeka nemôže byť problém sa na taký odbor dostať.