Ukáž svoje emócie vs. poteš svoje okolie pretvárkou?
čo si myslíte v prípade, že: je Vám hnusne, a to vtedy ked sa depkové stavy zosilnia, ale naokolo sa tvárite pred ostatnými že je všetko fájn lebo nechcete aby sa trápili alebo druhá možnosť: ukázať a dať svoje pocity najavo....takže čo je podľa vás to sp
Myslim, ze v tomto pripade by sla PRETVARKA nazvat OHLADUPLNOSTOU. Takze ano, snazim sa pretvarovat. Ja predsa nie som opravnena kvoli vlastnym mindrakom otravovat z hlupou naladou este aj okolie, ktore je v tom nevinne. Vacsinou teda.
Pretvárka - so svojimi problémami sa najlepšie vysporiada človek sám podľa svojho vedomia a svedomia. Okrem iného väčšinu ľudí teší vidieť ako sa niekto trápi - ich vlastné starosti im potom zrejme pripadajú menšie, tak prečo tešiť hlúpych ľudí?
depka neexistuje to si len ludia vymyslely keď sa citili zle alebo taký smutný s niakymi bolesťami .. a depkové stavy ?? to je čo !? Ja som nieku depku nemal a ani ju nebudem mať !! a keby prišlo k tomu že by mi bolo zle(depka) tak buď nejdem do spoločnosti alebo keby sa to stalo tam ,tak to prejavým v plnej kráse a možno by som si aj zahučal ak by mi to malo pomôcť .. toť moja odpoveď
Ale aj pretvárka musí byť, bolo by predsa len dosť zaujímavé, keby sa zrazu prednáškovými miestnosťami, firemnými meetingami, alebo oslavami začal znieť plač
to nie je, že potešiť svoje okolie pretvárkou, to je pretvárka, aby si o ľudia nemysleli, že som troska ale vlastne neviem, či dávam najavo, alebo nie, snažím sa nedávať, do chvíle, kedy už mi je to jedno a tvárim sa ako chcem s tým, že každému je to aj tak jedno. ale fakt by som potrebovala asi vyjadrenie niekoho iného, kto by povedal, či to je vidno, alebo nie.
v tomto jedinom sa pretvarujem, nechcem nikoho obťažovať mojimi hnusnými náladami, tak radšej to dusím v sebe, síce viem že to nie je správne a raz za čas vybuchnem ale riadne a vtedy dosť veľakrát ubližujem iným....
a čo robím vtedy? zoberiem papier a ceruzku a píšem a píšem a píšem, samozrejme pritom nesmie chýbať hudba
pretvárka je v tomto prípade asi lepšia.. nemám rada, keď ma niekto ľutuje, myslí si aký som chudáčik, keď predsa nie som.. tou náladou sa treba preniesť potichúčku.. aj keď, občas to vo mne rachne, to je fakt.. ale snažím sa skôr o tú pretvárku, že mi je fajn
urcite nezatazujem inych svojimi problemami, napriklad prist niekam kde sa ludia bavia a dojst tam nastengrovany ako brigadir, clovek by mal vediet brat ohlad aj na inych...
,,sa tvárite pred ostatnými že je všetko fájn lebo nechcete aby sa trápili"
wtf?!
---
ochotne sa tvárim ako najublíženejšia a najdeprimovanejšia z ublížených a deprimovných, môžem pičovať čo mi hrdlo ráči a nikto po mne nič nechce, resp. sa mi ujde ešte aj fyzického kontaktu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ci uz su tie pocity kladne abo nie
Ale k téme, zlú náladu nemávam často.. možno pocit smútku.
Ale aj pretvárka musí byť, bolo by predsa len dosť zaujímavé, keby sa zrazu prednáškovými miestnosťami, firemnými meetingami, alebo oslavami začal znieť plač
a čo robím vtedy? zoberiem papier a ceruzku a píšem a píšem a píšem, samozrejme pritom nesmie chýbať hudba
ale na niekoho to nezaberá, a tak sa stne, že vybuchnem........
ale ľudí pred sebou varujem..........to je podľa mňa ohľaduplnosť
wtf?!
---
ochotne sa tvárim ako najublíženejšia a najdeprimovanejšia z ublížených a deprimovných, môžem pičovať čo mi hrdlo ráči a nikto po mne nič nechce, resp. sa mi ujde ešte aj fyzického kontaktu