nič v zlom ale mne sa hnusi na windowsacka modra v xpčkach zmeňte si to na nejaku striebornu alebo krasnu zelenu alebo ten bricopack nieje zly škoda že nemam možnosť hodiť sem tu svoju ale todrbal sa mi noťas take ekne som to mal
Vystriedal som uz kopu desktopov (kto ma zaujem, tak nech checkne opdtialto celu temu: » forum.itzone.sk/viewtopic.php?p... ale tento sa mi zatial zda byt najlepsi:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Nech sa paci- self made wallpaper
aj ked na druhom compe...
ale velke plus za forum +
ze ked cem niekomu odpovedat tak dam nieco ako reply...a potom taky stromcek z toho bude
no povedzte ze viete bo sa tu trapim
thx
print scrn
ukaž svoju
a kde to mam uploadnut?
ja mam aj kalendar na ploche
to ste mali vidiet ked som mal ikonky po celej ploche rozhadzane
-Poriadok je pre blbcov! My inteligenti sa vyzname aj v tom chaose!-
Je to u mňa, takže ak mám vypnutý pc, tak to nepôjde.
1) paci sa mi
2) chcel som nieco tmave
3) nic lepsie som nenasiel, okrem jedneho, ale ten som pouzival uz davnejsie a chcel som zmenu..
» s226.photobucket.com/albums/dd241/li...
5/?action=view¤t=clip_image002.jpg
Klasika
Mac vladne a nice desktop inac
nemyslite si ze som pred screenom mazal vsetko co tam mam mam to stale tak, namiesto plochy mam take macintosacke listy...
Tak toto je moja Vista.Nie je tam žiadna téma,len som si to vylepšil panelom a objektami na ploche.Hlavný panel som schoval nech nešpatí.
Ale inak,snažil som sa napodobniť MAC.To zistí asi každý.
(ta ikona birdzu na mojej ploche nie je,je to tam pridané asi na každej fotke)
nazor?
aj by to bolo pekne,ale,
preco tam mas taky brutaaaal velky hlavny panel???
To by som nezniesol...ved to ani pekne nie je.Zmensi si ho a bude to OK.