Z toho co som cital, je to tragedia vedenia statu a tych co sa za to mohli posatvit a nepostavili.
Urcite slo i o dokazovanie si, kto je silnejsi, kedze zvaz, ktory to organizoval kratko pred tym ako zacal vystupil z paralympijskeho vyboru a ti sa preto od toho distancovali.
Nehovoriac o tom, ze vraj tam pretiekli i vacsie peniaze na (asi) sukromne ucty. Takze ano, i to je mozne. Na druhej strane, doteraz nikto o tom, ze nieco podobne existuje mozno ani nevedel (ja sam som vedel o paralympiade a nie o tom ze je i "deaflympiada") Takze tomu velky vyznam neprikladam.
No sportovcov mi je luto. Avsak tvrdenie "nemaju sa za co vratit domov" mi pride cudne. To sme im my mali platit cestu?
@drejka je to smutne, ale ved musis vidiet, ze nasa uzasna vlada riesi ovela podstatnejsie veci
Naša vláda sa opakovane zaoberá HOVADINAMI. Je to neschopná banda hlupákov, ktorí by nemali nie že poberať plat, ale platiť nám ľuďom, za to, že všetko dodrbú.
Čím väčší chuj, tým vyššie miesto. Neschopáci, primitívi a zlodeji.
presne ako hovorí ujo @puco90 táto vláda sa stará len o svoje majetky a obchody a jebe na obyčajných ľudí a nie je schopná podporiť správnu vec či už sa jedná o paraolympiadu alebo o niečo inéé
Nedokážem pochopiť, ako je možné že nikto dostane od vlády 1,5 miliardy eur aby zorganizoval olympiádu a neurobí nič, absolútne nič. 1,5 miliardy z,mizne a nevidieť žiaden výsledok. A vláda sa na to len tak pozerá a je rada že sa od toho môže dištancovať
@ao Aha.. môže byť, ale myslel som si že to bolo 1,5 miliardy, aj keď sa mi to zdalo trochu vela Ale dokopy mali viac ako milión. Ten kokot ktorému zverili peniaze bol už v minulosti súdne trestaný za spreneveru. Ďalší kokot bol ten ktorý takému človeku vôbec niečo zveril
@drejka to som tym povedat nechcel. skor tym, ze si zvykam na to co sa deje na slovensku. a myslim si ze vacsou blamazou by boli (budu?) MS v hokeji ako toto. a kvoli par blbcom ktori...
proste je to blamaz, ale v zavislosti od toho co sa na slovensku deje, je to az niekolkoradova ktora rychlo prebzuci, lebo ju prebije kopec inych veci..
stastnym ma to vsak nerobi a ano zasluzil(i) by si vsetci..
@drejka dovol mi otazku:co s tym ma vlada?bola to sukromna akcia nejakeho kokota tak preco by za to mala ospravedlnovat vlada?ak by sa do toho uz mal niekto zapajat tak SOV kde sedia ti isty curaci uz od Meciarovej prvej vlady
proste kkti to neni mozne to sa moze stat len a len tu nahrabat peniaze poslubovat kktiny a nic s toho , a celosvetova hanba je zas tu , mali by nam radsej odobrat aj ms v hokeji lebo den pred nimi spadne stadion a bude dalsia hanba
Ved to sa u nas deje denne a celkom bezne ... to zrovna teraz sa nieco dostalo do medii a narod sa pohorsuje a tam to konci. Aj takito ludia podnikaju, aj toto su zamestnavatelia ... a vlada ich podporuje.
Mňa by zaujímalo čo podľa vás mala vláda urobiť keď to zvorali na tom výbore. To sa mala vláda prebrať organizáciu pár dní či týždňov pred začiatkom keď na prípravu boli roky? Či mali poslať peniaze na účet toho skorumpovaného predsedu či ako ho nazvať a dúfať že niečo urobí? Veď ani v tých strediskách o ničom netušili, nebola žiadna publicita atd. je tu smutné ale môj pocit je že to bolo tak posrané že s tým už nešlo nič robiť.
Ryham z toho čo sa tu deje Ja len dúfam že raz budem na takom mieste kde sa nebudem musieť nikdy priznávať za to že som sa narodila v tejto zasratej skurvenej diere plnej debilov zvanej slovensko
ako... dobre, možno mame peknu prirodu aspoň niekde, možno hento, tamto, možno sa šli predkovia pojebať, aby sme boli samostatni, ale NA ČO, keď si robime hanbu, nas preziden ked pride na tlacovku do cudziny ta spikuje po alovensky, bo po anglicky nevie, mame tu degesov jak nasrato ( nie som rasista) malo penazi, same dlhy, ..... to co je do riti za krajinu? hanba, hanba, hanba a este raz, HANBA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Urcite slo i o dokazovanie si, kto je silnejsi, kedze zvaz, ktory to organizoval kratko pred tym ako zacal vystupil z paralympijskeho vyboru a ti sa preto od toho distancovali.
Nehovoriac o tom, ze vraj tam pretiekli i vacsie peniaze na (asi) sukromne ucty. Takze ano, i to je mozne. Na druhej strane, doteraz nikto o tom, ze nieco podobne existuje mozno ani nevedel (ja sam som vedel o paralympiade a nie o tom ze je i "deaflympiada") Takze tomu velky vyznam neprikladam.
No sportovcov mi je luto. Avsak tvrdenie "nemaju sa za co vratit domov" mi pride cudne. To sme im my mali platit cestu?
@drejka je to smutne, ale ved musis vidiet, ze nasa uzasna vlada riesi ovela podstatnejsie veci
Čím väčší chuj, tým vyššie miesto. Neschopáci, primitívi a zlodeji.
Banda zlodejská.
organizáciou bol poverený výbor, tým ľudí a nie vláda,nemiešajme sem politiku
Je to hanba jak hrom.
A takisto ako aj za rozkrádačky, nikto sa nebude za toto zodpovedať, lebo toto nie je právny štát.
Peniaze mali a predrbali. Naco im posielat dalsie? Aby spreneverili aj tie?
Jedina moznost by bola priklepnut to niekomu inemu, ale to by sa to nesmelo zacat riesit tyzden pred funusom.
proste je to blamaz, ale v zavislosti od toho co sa na slovensku deje, je to az niekolkoradova ktora rychlo prebzuci, lebo ju prebije kopec inych veci..
stastnym ma to vsak nerobi a ano zasluzil(i) by si vsetci..
@fxx ja tiez lutujem ze si sa tu narodil za to ze mame prijebanu vladu netreba nadavat na cele slovensko..
ako... dobre, možno mame peknu prirodu aspoň niekde, možno hento, tamto, možno sa šli predkovia pojebať, aby sme boli samostatni, ale NA ČO, keď si robime hanbu, nas preziden ked pride na tlacovku do cudziny ta spikuje po alovensky, bo po anglicky nevie, mame tu degesov jak nasrato ( nie som rasista) malo penazi, same dlhy, ..... to co je do riti za krajinu? hanba, hanba, hanba a este raz, HANBA