chcela by som sa spytat nechodi niekto nahodou na UMB na Europske studia?? ake je s tym uplatnenie ? alebo ake mate skusenosti .... a potom kolko ste mali priblizne % na UK na europske studia ? ci mam dufam v prijatie alebo nie
to keby som vedela je zivot hned krajsi... nemam problem so ziadnym predmetom..(dobre fyzika)...ale nadchnuta tiez specialne niesom nicim... takze tak... viem je to bieda na 18 rokov este by som pobudla na strednej ten daky rok dva
no súhlasím s komentom @1 lebo totiž musíš aspoň tušiť na ktorú by si chcela ísť najviac.. ja som sa rozhodovala medzi Medzinárodnými vzťahmi kvôli platu a Pedagogikou kvôli láske k deťom.. vybrala som si to čo ma bude baviť.. myslím že študovať 5 rokov niečo len kvôli tomu že mám dobrú pamäť a nemám k tomu žiadny vzťah, tak sa ti to zhnusí.. a Európske štúdiá neviem, viem že tam brali bez prijímačiek ale moja mamina vraví že sa tam neoplatí študovať nič iné než politológiu a medzinárodné vzťahy na tej fakulte..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty