Jáááj bože, náš slávny akademický systém Možno je to tým, čo napísal @Martin182 , mne ide sa prihlásiť v pohode.. ale ten bordel aký máme v rozvrhu.. to jeden nevidel ešte
Valery: ako dlho mas ISIC? lebo ked ho dostanes tak 24 hodin cislo ISIC-u este nefunguje (a teda neda sa prihlasit do AIS) a potom si ho musis aj tak este aktivovat.
to sa stalo aj u nas, ja som taky problem nastastie nemala. Ja by som bola rada, kebyze mi neotvori, aspon nemusim cumiet do toho blbeho rozvrhu, kt. este stale nemam hotovy. A aj oni v tom maju debilny chaos!!!
filozoficka- a este k tomu som dvojodbor, tak si domysli . A predvcerom nam ponukli nove terminy a na AIS nie su take, len nejake vo stvrtok a aj to madarske! A na seminar a aj na prednasky sa prihlasilo okolo 200 ludi a celi ich vopchat do takej malej stredoskolskej triedy! Exoti. Kazdy nadaval na nich
No jo, domýšľam, je toho pekne veľa, čo? A ty si prváčka? No aj ja chodím na seminár, ktorý v AISe neni, tak dúfam, že nám ho ani neuznajú a s tými triedami, to je veru tiež sranda.. no veď UKF, ako inak
ano, som prvacka Len sa zoznamujem. Ale s chaosom na tej skole som sa uz stihla riadne zoznamit. uz som si myslela ze AIS mam celkom poprezerane a vcera jedna zatrepe na hodine, ze pripla to a to na elektronicku nastenku, tak som zasa v riti Este aj to musim najst
ved prave A ten blby vykaz? Co na to hovoris? Ved ja som pocas gympla len preukazku stratila 5x, papiere nepocitam, tak ako to bude s tym kusom papiera?
No to je tiež kravina, radšej mohli nechať indexy, každý normálny vysokoškolák má index, ale my, chúdence.. Ešte som to ani nenašla ako to vôbec vytlačím..
beriem to tak, ze mam este tyzden a daco na to No idem sa ja uz nejak pripravovat do tej skoly bo v utorok mame blbu hodinu a kedze som konecne doma, treba vyuzit, ze mam klud
Ono, do AIS sa dá najskôr prihlásiť za dva až tri dni. A aktivovať najskôr za 24 hodín. Ale od zápisu ti určite ubehol už dlhší čas.
Ak ti to stále nepôjde, tak behni za Vašim informatikárom. Neviem presne, na ktorej si fakulte, lebo každá má určeného toho svojho.
A čo sa týka toho Výkazu o štúdiu, tak niektorým to ide otvoriť len v Exploreri a niekomu len vo Firefoxe. A vtedy si musíš dať všetko povoliť, odblokovať, poprípade niekde zvoliť výnimky a získať certifikát (napr. firefox). A otvoriť sa to dá len v Adobe Reader. Tak ten si potom prednastav.
No indexy su najmenej. Mna momentalne sere, ze v AIS mame diskretnu matiku 2x. Raz ako DM1/08 a druhy krat ako DDM1/05. Ja chodim na tu 05 a teraz nam studijna poradkyna pisala maila aby sme sa zahlasili na 08, pri tom sa mi to bude kryt s prednaskou POVINNEHO predmetu, alebo s cvikom volitelneho, kazdopadne v ramci jedneho odboru. Dalej v AIS k predmetu DM1/08 vobec nie je vypisana nasa aprobacia (v predmete 05 je). Na edu.ukf.sk zas o predmete DM1 nie je ani zmienka a v knihe studijny poradca je to zas inak. A kde kurva je teraz pravda?
zdravim, chcel by som sa opyta,chhodim externe na UKF, a mam taky problem dostat sa do AIS...zadam tych 10cisiel na preukaze ako login, potom moje rodne cislo v tvare xxxxxxxxx bez lomitka, a vyhodi mi to: neznámy login používatela...a ked tch desat cisiel z preukazu dam tak ako su na nom, potom heslo, rodne cislo, vyhodi : chyba pri autentifikacii uzivatela...co s tym treba robit? za radu vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ono, do AIS sa dá najskôr prihlásiť za dva až tri dni. A aktivovať najskôr za 24 hodín. Ale od zápisu ti určite ubehol už dlhší čas.
Ak ti to stále nepôjde, tak behni za Vašim informatikárom. Neviem presne, na ktorej si fakulte, lebo každá má určeného toho svojho.
A čo sa týka toho Výkazu o štúdiu, tak niektorým to ide otvoriť len v Exploreri a niekomu len vo Firefoxe. A vtedy si musíš dať všetko povoliť, odblokovať, poprípade niekde zvoliť výnimky a získať certifikát (napr. firefox). A otvoriť sa to dá len v Adobe Reader. Tak ten si potom prednastav.
A do 10teho treba mat rozvrh.