... poznam ludi co skoncili minuly rok na UKF a su stale nezamestnany. Je to ovela lahsia skola ako SPU, ale zamestnanostou je na takej istej urovni. A co sa tyka SPU tak tam niektore INDIVIDUA ani nevedia ze zomrel SUDRUH STALIN. Oni si este stale myslia ze polnohospodarstvo je pre pracujuci lud to najlepsie. Kto to vystuduje je najkvalitnejsi z najkvalitnejsich na slovensku (IT je nic, Medicina taktiež...) Naberu kvanta studentov ae potom aj kvanta studentov odoberu. Proste potrebuju peniaze na chod tej komunistickej institucie. Kamarat skoncil Vyzivu obyvatelstva. Poslal kvanta ziadosti o zamestnanie, samozrejem ako vysokoskolak kt. studoval 5 rokov chcel robyt to co vystudoval sak on to normalne ZRAL. Nikde ho nezobrali a tak si zacal davat ziadosti aj do tych idiockych fabrik. Po 7 mesiacoch od skocenia skolysi nasiel pracu v o fabrike . Aj to musel prejst 5 vyberovyma konaniami a teraz roby v strojarskej fabrike nejakeho kvalitara. Ja sa pitam ake to ma Spojenie. Ale aby som nebol taky kriticky tak Biotechnologie, Zahradna a krajinna arch, Ekonomicka fakulta to je asi najlepsie co tam maju. A Tecnická fakulta je len krajsi nazov MECHANIZAČNEJ FAKULTY ( slengovo nazyvany MECHOŠi)
@stahli z akej dediny? ta tebe to moše byť u riti, a keby ti aj poviem by si to na mape nenašiel lebo máš asi dosť narušený mozoček. A keď sa ti nejaké fórum nepáči načo tam jebeš 1000x EUBA? ta ved to je extra prípad aj na psychiatra, mimochodom fakt by si ho mohol navštíviť. Vypíšem ti žiadanku ak veľmi chceš na zdrap papiera s ktorým si potom mošeš urobiť výter Joj chlapec a koľko že máme vôbec rôčkov? choď ty len spinkať alebo papkať ale nezabudni na podbradník !!!
@stahli och nie vďaka taký grc ja nezvyknem jesť, ale ty si kludne daj lebo asi kvôli hladu tu trepeš takéto kraviny. Darmo lačný človek....že 13 rokov veď si nasmiech sa SPAMATAJ,,, jaj jaj ty si skade došiel žeby Hronovce?
@stahli si mysliš že si vtipny?? akurat tak každemu s tým lezieš na nerwi.....!!! v 9 rokoch by si mal chodiť po vonku a nie sedeť pri počítači a otravovať ludí !!!!
@michel666 na SPU je fakulta ekonomiky a manažmentu, ktorá je medzi ekonomickými fakultami podla prieskumu ARRA za posledné roky na 1. alebo 2. mieste tohto rebríčka... na ostatné fakulty sa hlásia takí, ktorí sa už inde nezmestili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
UKF, SPU - NEODPORUCAM
skor nikto neni zvedavy na tie prijebane fora co su tu denne 5x
EUBA