Helou,chodi niekto na tento odbor?Podala som si prihlášku,hram 8 rokov na gitaru a chcem vedieť asi ako približne prebiehali prijímačky a ako to vyzera so študiom na tejto skole..vyhody - nevyhody.
Raz som tam chcel podať prihlášku (okey, nie presne tam, ale je to pod rovnakou katedrou)... Keď som ale zbadal, z čoho pozostávajú prijímačky, len som sa zasmial, chytil za hlavu a zrušil to ^^ S odstupom času absolútne neľutujem, ale viac takto verejne rozvádzať nebudem
@lubkadrnda chodila si na ZUŠ? Zbytočné vyhodené peniaze, (budem si to vyčítať asi do smrti). Oni sami tam nevedia, čo od človeka chcú, nemá tam ani kto učiť, celé to umelecké "oné" na ukf stojí za mak. Príjmačky - teta brnkla na klavír a ty si mala zapísať, aká je to nota. Ja som len samouk, takže som to samozrejme nevedel. Tí učitelia, povýšenecké svine, čo sedeli na zaprdených komunistických stoliciach a tvárili sa, že nad nich nie je.
Takže kto nevedel všetko bol pre nich nič a kto vedel všetko, toho tiež nezobrali, lebo už by ho nemali čo naučiť . A to fakt, jednej dievčine povedali, že vás tu už nemáme čo naučiť.
a požiadavky pridali na internet samozrejme až po termíne podania prihlášok, takže som posielal na slepo a až po niekoľkom telefonáte a maily ich tam pridali,
hej chodila som na ZUŠ a este stále chodim súkromne na hodiny . vies chcela som ist na konzervu lenze to by bolo asi dost náročné.a toto sa mi zdalo take v pohode... no neviem kedze kazdy mi povie inak.a teba teda neprijali? ooh začínam sa bat,prihlasku mam odoslanu takze budem tam musiet ist tak ci tak...mal si aj pohovor ze? (dik za info )
@lubkadrnda neprijali, učiteľstvo HU som aj čakal, to som si dal len tak, aj to spravili tak, že som mal sjl+hu a to sme boli len 5 či 6, tak to zrušili a dali to k inému spojenému predmetu a druhé som mal integratívne štúdia hudby, čo je vymyslený odbor k ničomu a ten zrušili, vraj málo uchádzačov a bolo nás tam cez 40. na odbor mali brať 20.
ak máš za sebou zuš a venuješ sa tomu, tak nevidím dôvod, prečo príjmačky nespraviť, ale radšej by som keď tak zamakal ešte viac a dostal sa na konzervu, lebo toto nemá uplatnenie, škoda, že som si to uvedomil neskoro.
ja som totiž mala prihlasku aj na integrativne študia,ale to je len trojročne a moc sa mi to nepozdavalo,tak som sa na to vyprdla. hm,myslim ze az taka dobra nie som, aby ma zobrali na konzervu. s tymto skolstvom na slovensku je to velmu úbohé. a myslim ze na konzervu sa talentovky uz robili vo februári..:/ a to hdobne umenie nemam v kobiminacii s nicim ..len ucitelstvo hud.umenia
myslím, že pred rokom samotné UHU nemalo mgr., tak som si dal kombinované,
IŠH je výmysel, aby mali brať za čo peniaze, tiež som ich tam bombardoval otázkami, či otvoria aj mgr. a že ano ano a pritom neotvorili ročník ani na bc.
neviem vobec,práve asi fakt ten pedagog alebo ked ma zoberu inam tak sa dam na fotku setko je este vo hviezdach a mozno sa zoberem prec z tohto statu uz lek kvoli ficovi
@lubkadrnda tak keby niečo ohľadom tohto, tak ma označ, alebo TSku. Mne je ukf nesympatická tým, aký prístup majú učitelia a to nie som asi jediný čo to povie. Je tam bežné, že učiteľ ani nevie, že má vôbec prednášku, stačí, že berie plat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takže kto nevedel všetko bol pre nich nič a kto vedel všetko, toho tiež nezobrali, lebo už by ho nemali čo naučiť . A to fakt, jednej dievčine povedali, že vás tu už nemáme čo naučiť.
tie podmienky stiahli asi z ruskej filharmónie
ak máš za sebou zuš a venuješ sa tomu, tak nevidím dôvod, prečo príjmačky nespraviť, ale radšej by som keď tak zamakal ešte viac a dostal sa na konzervu, lebo toto nemá uplatnenie, škoda, že som si to uvedomil neskoro.
IŠH je výmysel, aby mali brať za čo peniaze, tiež som ich tam bombardoval otázkami, či otvoria aj mgr. a že ano ano a pritom neotvorili ročník ani na bc.
čo by si chcela robiť, keď doštuduješ?