Mal som prihlašku na Európske štúdia ale tento rok ich neotvaraju a tak mi volala že mi ponuka Politologiu a že ma zoberu bez prijmačiek že mám im poslať papier o zmene a oni mi pošlu certifikát o prijatí
@hawaitypek studujem ES a medzinarodne vztahy a nemam absolutny problem s pracou. ak je niekto neschopny bude nezamestnany je jedno v akom odbore. a hentake povysenecke hlasky uz su celkom otravne
@kittyboo máš pravdu. Závisí to od osoby....veď v politológii je ich mnoho....napríklad taký Mesežnikov. Nie je to povýšenecké, bol to len vtip. Pre mňa za mňa nech si študuje každý čo chce aj tak 70% ľudí nerobí to čo vyštudovalo (a áno...to číslo som si teraz vymyslel )
@hawaitypek prepac, len tu na B uz som zvkynuta ze vacsina ludi sa tu nehorazne povysuje nad kazdeho co nestuduje fyziku, chemiu a IT. a hej no v tomto odbore je to este pravdepodobnejsie ze clovek nebude robit to co studoval (lebo dostat sa do politiky je v tomto state vlemi narocne) ale tak pracu si najde. len ten kto nechce si nenajde
@hawaitypek a v ktorom komente prosím ťa? ja neviem či mám niečo s prehliadačom ale fakt tu vidím len maestra s informáciou že si dával prihlášku a že ho vzali
@themaestro to myslíš asi tých informatikov v truni a podobných kokotín....skús rok na fite, alebo matfyze a potom budeš aj ty z nich vystriekaný.....ináč k téme, keď ťa obor baví, tak je jedno, že tabuľkovo je pri ňom vysoká nezamestnanosť, keď si šikovný prebiješ sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a na akú fakultu a odbor? a gratulujem!
@kittyboo máš pravdu. Závisí to od osoby....veď v politológii je ich mnoho....napríklad taký Mesežnikov. Nie je to povýšenecké, bol to len vtip. Pre mňa za mňa nech si študuje každý čo chce aj tak 70% ľudí nerobí to čo vyštudovalo (a áno...to číslo som si teraz vymyslel )
theMAESTRO a themaestro