Ahojte, potreboval by som vedieť len zopár informácií o prijímacom konaní na túto školu (konkrétne na PF a FF), koľko ľudí sa cca zvykne hlásiť a koľko zoberú a pod. V podstate akékoľvek info... A ako je to s prijímacím konaním, pokiaľ som maturoval z úro
@henrywotton neviem, šla som bez prijímačiek, hlási sa slušne ale berú dostatok ľudí, prijímačky nie sú veľmi náročná z počutia a čo si dávaš ako durhý predmet?
@purenarcissism v podstate som si poslal 2 prihlášky, na FF mám kombináciu AJ a SJ a na PF som si dal len jednoodborové štúdium učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a ty??
@henrywotton ja som na FF učiteľstvo SJ a AJ, a ak ťa môže varovť, nerob to! slovina je hrozne ťažká, zlí učitelia, prehnané nároky a proste celkovo..nie! ale zase pedagogická anglina na PF je tiež des, radšej si daj jednoodborovú anglinu na FF a potom si dorobíš pedagogické minimum
@purenarcissism prihlášky som už poslal a zmeniť to už nemôžem, takže si musím jednu z týchto dvoch možností vybrať. A teraz fakt neviem ktorú, veľmi si mi to neuľahčila Poslal som ešte do TT, na pedagogickú (SJ a AJ), tam ma prijali ale radšej by som šiel do NR
@henrywotton NR na FF je angličtina na dobrej úrovni a neboj, veľa mojich spolužiakov pomenili alebo úplne vyhodili slovenčinu, to sa dá zmeniť, keď ťa vezmú nič nie je stratené prinajhoršom budeš poznať jendu tretiačku, ktorá ak sa jej bude chcieť ti pomôže alebo ťa zoznámi s inými ľuďmi
@henrywotton Ak si sa chcel hlásiť na Filozofickú fakultu, mal si tak urobiť do 29.2, kedy bol posledný dátum prijímania prihlášok, vtedy by ti poslali informácie o prijímacom konaní...
V prípade, že ešte len chceš na ňu ísť, zvyčajne na stránke školy je info o akreditovaných študijných programoch, bežný počet uchádzačov, napr. ja mám prihlášku na učiteľstvo ANJ+ŠJA a berú 10 alebo 15tich...
Vychádzala aj taká kniha, kam na VŠ, tam tiež boli info o akejkoľvek škole a fakulte... neviem ti sfleku povedať koľkí sa tam hlásia... to si si mal zisťovať už skôr ak si sa na ňu chcel hlásiť tento rok
@adusiiik z FF mi prišlo už dávno (asi pred 3 týždňami), prijímačky mám 11.6, ale z pedagogickej mi neprišlo ešte nič ale ak ti to pomôže, skús pozrieť toto: » ais2.ukf.sk/ais/vysledkySta...
@henrywotton Aha, tak mne asi neprislo kvoli tomu,ze na mojom odbore prijimacky niesu. Dakujem za ten odkaz...... Dátum zverejnenia výsledku: 1.7.2012 genialita
@roxanie ak by som tam prihlášku neposlal už dávno, tak by som nevytváral toto fórum a tá kniha, ktorú spomínaš, aj o tej viem. Neuveriteľné, však? A dokonca ju mám aj doma ešte neuveriteľnejšie, však?
@pilkakory to je tak aj v Blave na tlmocnictvo, tiez beru 10 ludi a hlasi sa tam tiez dost obecne je AJ+SJA dost popularne kombo, cize uvidime, treba sa snazit
@henrywotton už asi všetky informacie boli povedane, ja len že aj ja idem 11. na prijimačky tak možno sa tam uvidime, teda isto sa tam uvidime a urobime!!!
ale ja mam kombinaciu AJ a historia
(a v TT mam tu istu čo ty, AJ a SJ a tiež som už prijata, ale moc tam isť nechcem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@henrywotton neviem, šla som bez prijímačiek, hlási sa slušne ale berú dostatok ľudí, prijímačky nie sú veľmi náročná z počutia a čo si dávaš ako durhý predmet?
V prípade, že ešte len chceš na ňu ísť, zvyčajne na stránke školy je info o akreditovaných študijných programoch, bežný počet uchádzačov, napr. ja mám prihlášku na učiteľstvo ANJ+ŠJA a berú 10 alebo 15tich...
Vychádzala aj taká kniha, kam na VŠ, tam tiež boli info o akejkoľvek škole a fakulte... neviem ti sfleku povedať koľkí sa tam hlásia... to si si mal zisťovať už skôr ak si sa na ňu chcel hlásiť tento rok
Čo sa všetci zbláznili,že len 10-15 ľudí?
tak ked si to napisal takymto stylom tak to z toho tak vyznievalo no tak s a nehnevaj, kto mal vediet
Tak na jednu ma už hádam príjmu Do BA sa hlási cca.200.
ale ja mam kombinaciu AJ a historia
(a v TT mam tu istu čo ty, AJ a SJ a tiež som už prijata, ale moc tam isť nechcem)