čaute, mám taký problém. Podával som si prihlášku na UKF PF jednoodborové učiteľstvo AJ, bol som prijatý, ale chcel som ísť na SPU a toto bola ako poistka. Na brigáde som mal veľa času na rozmýšlanie a zmenil som názor a rozhodol som sa nakoniec ísť sem. Písal som mail na štúdijne a povedali mi, že sa opäť otvoril ten ich systém, cez ktorý pošleš elektronickú návartku, akože súhlas s tým, že sa zapíšeš. Systém bol otvorený do 30. júna, návratku som poslal 28. júna a peniaze a doklady o tom som na štúdijne poslal 29. júna. Na študijné som napísal, že som všetko poslal vtedy a vtedy. Žiadna odpoveď mi neprišla, tak som to bral ako vybavené, ale neviem ani kedy je zápis ani či mám s tým zápisom rátať. Či mám čakať nejakú pozvánku alebo to len sledovať na ich stránke. Neviete niekto či mi má prísť ešte nejaké potvrdenie a pozvánka na zápis?
Sorry za taký sloh, ale skrátenejšie som to nevedel Diky za odpvede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Sorry za taký sloh, ale skrátenejšie som to nevedel Diky za odpvede