napísala som im na dekanát, taak hádam sa dočkám niečoho...príp. pošlem sprievodný list so známkami, ktoré im v konečnom dôsledku aj tak budú na nič...ah toto je svet :/
žeby to tel. bolo ich číslo ? nie že sa dovolám volade hlavnému šéfovi, alebo komu, keď by som teda bola nútená ... a čo študuješ ? .. ja som posielala minulý týždeň prihlášky na FF - Editorstvo a vyd. prax a na učiteľstvo... uvidíme čo z toho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
... mne tiež pomohli keď som mal problém s návratkou a bolo to vybavené okamžite ... na dekanát no to asi vysoko rúbeš
Tr. A. Hlinku 1, 949 74, Nitra
tel: +421 37 6408 111
fax: +421 37 6408 020
e-mail: ukf@ukf.sk
žeby to tel. bolo ich číslo ? nie že sa dovolám volade hlavnému šéfovi, alebo komu, keď by som teda bola nútená ... a čo študuješ ? .. ja som posielala minulý týždeň prihlášky na FF - Editorstvo a vyd. prax a na učiteľstvo... uvidíme čo z toho bude
-stačí si pozrieť 3.stranu dokumentu a tam zistíš,že z akých ročníkov treba posielať známky