no, v podstate by ťa mali presunúť ak máš o to záujem na výberové konanie iného š. programu a keď ťa už nezoberú tam hold smola takže teoreticky takto by ti poplatok nemuseli dať, lebo príjmacie konanie prebehlo
my sme boli prvý ročník na UKF, ktorému úplne zrušili index.... avšak, keď nás prijali, vrátane rôznych poplatkov (za isic a za sprievodcu štúdiom) sme zaplatili aj za ten index... žiadne svetoborné sumy, tuším 100 Sk - ale aj to je peniaz a keď už v tom čase vedeli, že index bude zrušený, nemuseli to od nás vôbec žiadať
sľúbili, že nám tie peniaze vrátia a nevrátili ich doteraz - tak pekne čakaj, ako ti vrátia za prijímačky
je to svinstvo, ale taká je UKF - buď ešte rád, že ťa tam nevzali, by si dopadol
no ja chodím už rok na UKF, mne sa tam celkom páči, ale čo som sa naučila, že haha toto je UKF , chlapec zvykaj si, tu ti nikto len tak s ničím nepomôže, proste vysoká škola je vysoká škola, urob si sám a všetko je tvoj problém a nikoho to nezaujíma
proste to heslo, že "to nevymyslíš, to je UKF", to neni len taká sranda
ano hovori sa sak to je UKF a prve co ta pri takejto veci napadne je prave to ved to je uKF co by si cakal....ale to ta napadne aj pri inych skolach na Slovensku....cize nehovorila by som iba o UKF bordel je na kazdej vyske(a nie len vyske ) ....mam kamaratky ktore skoncili tuto skolu a vrvaeli ze sa im tam pacilo, o rozdiel je ked sa ti niekde paci mas tam okolo seba super ludi a mas dobrych 5 rokov alebo ked sa na tej skole aj neico naucis a budes naozaj robit to co si vystudoval, alebo budes chodit len s titulom z vysky a budes robit nieco uplne od veci....a tak toto na UKF by osm brala ako....mali malo penazi za prijimacky na doktorat tak este vybrali aj vam za skusky...no co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čo s tým? radšej nech si banda nádejných umelcov založí vlastný "kreatívny klub" alebo také dačo...
sľúbili, že nám tie peniaze vrátia a nevrátili ich doteraz - tak pekne čakaj, ako ti vrátia za prijímačky
je to svinstvo, ale taká je UKF - buď ešte rád, že ťa tam nevzali, by si dopadol
proste to heslo, že "to nevymyslíš, to je UKF", to neni len taká sranda