Ahojte, mam taky dotaz. Ako studentka som brigadovala v istej firme ale kedze voci mne totalne porusovali vsetko eticke, povedala som ze koncim. Boli z toho velmi nastvani a aj v telefonate mi poriadne ponadavali. (Koment)
Kedze potrebujem tlacivo o ukonceni zmluvy podpisane aj firmou aby som mohla skoncit okamzite, tak tam potrebujem ist a dat im to podpisat. Tomuto by som sa vsak radsej vyhla pretoze ked tam pridem tak si urcite uzijem nadavky a krik za to ze som s nimi skoncila. Nemam to za potreby tak ma napadla vec: poslat im ten papier o ukonceni nascanovany mailom. Tu nastava dotaz: v pripade nejakych pravnych veci, potrebujem to ukoncenie mat podpisane osobne alebo to naozaj staci scanom? Naozaj sa chcem vyhnut tomu aby som do nemenovanej firmy sla osobne
vypoved napis nech maju radost a nech je to fromalne , pindat mozu co ine im zostava , ak hodiny mas peniaze dostanes , napis o nich recenziu pre buducich brigadnikov
Mne sa zdá že ty nepotrebujes žiadnu pečiatku ani ich podpis...proste v dohode môžeš dať výpoveď bez udania dôvodu a bodka. Pošleš im.list s výpoveďou a ďalej ta to nemusí zaujímať. Podľa mňa teda to je takto
Len tam pekne chod, v zivote narazis na kadejakych hajzlikov, netreba sa bat. Ja som si tiez napr. poslednu brigadnicku vyplatu musela doslova ''vyzobrat'', lebo ctena pani majitelka baru sa najprv vyhovarala, ze ma nema zapisanu v evidencii o dochadzke a ked videla, ze jej na to neskocim, tak zvolila inu taktiku - zatajovala sa. Proste nezdvihala mobil, neodpovedala na spravy, nic... Tak ma nasrala a osobne som ju sla navstivit. Nebola v robote sice, ale asi jej dali vediet, tak clovece navela zacala komunikovat. Este raz som jej riadne vysvetlila, ze ziadam len o to, na co mam pravo a odrazu ziadna evidencia nerobila problem. Asi videla, ze sa ma len tak lahko nestrasie Ono to nebola daka horibilna suma ale ide o princip. Ked so sebou nechas zametat, tak budu s tebou zametat. Par krat uz so mnou kadejako vybabrali, tak som sa poucila. A je mi jasne, ze riadna robota nebude o nic lepsia.
@kalliopea fuha ze sa najdu este taky otrasni zamestnavatelia...ale je super ze si sa nedala a poriesila to so zamestnavatelkou aj ja som to nakoniec vyriesila a po par velmi neprijemnych a arogantnych telefonatov s nimi ktore som vydrzala boli uz kludnejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov