Ahojte, vedel by mi niekto pomôcť, chcem odísť zo školy. Najprv som chcela, že počkám do skúškového, ale rozmyslela som si to. Škola ma nebaví, veľa vecí nechápem a prosto sa ich nedokážem naučiť. Je to škola, na kt. som veľmi nechcela ísť(to bola ta hlav
Ahoj, ked pojdes na studijne koncis okamzite. Druha moznost je, ze sa tam uz proste neukazes a dojde ti papier a koncis v momente ked ho prevezmes. V oboch pripadoch budes maod ukoncenia tusim 7 kalendárnych dni na to, aby si navstivila urad. Vzhladom k tomu ze sa chysta skuskove obdobie som si takmer isty, ze ak sa neodhlasis sama, tak papier ti dojde az ked skoncia opravne skusky cize asi zaciatkom februara. Cize sa rozhodni ci chces skoncit hned, alebo si dopriat dvojmesacne prazdniny
Ja som prestal chodit do skoly ked zacali zapocty v letnom semestri, papier mi dosiel az po troch ci styroch mesiacoch, ked uz davno bolo po skuskovom obdobi.
mam presne ten isty problem, navyse som na skole v cechach a tiez by som chcel vediet ako to je s tym, ale tak si myslim ze pokial tam na studijnom na nich nevykricis ze koncis tak budes studentom do februara, ale tiez fakt neviem, urcite je tu niekto taky kto tak uz ukoncil studium
opletacky nebudu budu ta evidova tako studenta mozno est eaj 4 mesiace ale to je len tvoje plus aspon nemusis platit zdravotku (hovorim z vlastnej skusenosti ) jedien minu sj eto ze vlastne mstratis rok studia ...ked ides na statnu skolu na denne studium 5 rokov ti plati stat cize ak stratis rok tak 4 ti plati stat a piaty si platis sama atd ...
nechaj sa vyhodit.... az ked ta oficialne vyhodia od vtedy musis platit zdravotne a blablabla.... alebo pojdes na urad prace,... ak ukoncis studium musis sa zaregistrovat 7 dni po podani ziadosti cize hned .---
A povedzme, že sa človek dostane do letného semestra (spraví niektoré zimné skúšky a získa min. počet kreditov) a potom cez letný nebude chodiť do školy, oznámenie o vylúčený dostane až v auguste, nie? S platnosťou, že do do 31.8? Aspoň tak to kedysi bolo. Dajme tomu, že ma prijmú inde a 5.9 budem mať zápis, tak nikde sa nehlásim, na žiadny úrad práce, nie?
@nixxina a ked mi príde (predpokladam že po skúškových cca február) list , že emam dostatočný počet kreditov a bla bla proste že ma vyhadzujú, bude na tom liste dátum od kedy niesom študent ? a aj potom platí, že do 7 dní musím utekať na úrad práce ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja som prestal chodit do skoly ked zacali zapocty v letnom semestri, papier mi dosiel az po troch ci styroch mesiacoch, ked uz davno bolo po skuskovom obdobi.
alebo sprav aspoň pár skúšok ľahkých aby si mala dosť kreditov a nebudeš platiť hento až do júla.. 450€ ušetríš
oplati sa nechat sa vyhodit