Ahojte, potreboval by som radu. V septembri som nastupil na výšku asi po troch tyzdnoch som tam prestal chodiť s tým že ma vyhodia, ale stále mi nič neprišlo ani ma nekontaktovali. Mám ešte počkať alebo radšej tam zájsť a ukončiť studium?
ja viem že to nebolo najmudrejšie rozhodnutie a mal som to hned skončiť na začiatku ale už neskoro. A dalej by som potreboval vedieť, že kedy začinam byť študentom či odo dna zapisu alebo až začiatkom akademickeho roka. dakujem za rady
Aj to ešte dobre, poznal som ľudí, ktorí nevydržali dlhšie ako 10 dní na VŠ. Videli jeden ťažší predmet a po 2 hodinách radšej odišli Nechápem načo sa potom hlásili... Študentom si asi odo dňa zápisu, keďže na väčšine škôl dostaneš na ňom index (pokiaľ ho majú v študijnom poriadku) a väčšinou aj preukaz ISIC, čím sa staváš oficiálne plnohodnotným študentom so všetkými právami aj povinnosti... Priznám sa, že do centrálnej databázy škôl, tak neviem kedy VŠ hlásia.
@lubos3148 študentom si od zápisu. Chapes že stačí ak sa zapíšes...a ak na druhý deň zistis že chceš ist na inú vs a ukoncis štúdium, tak si vlastné ešte ani nezačal študovať ale budeš si musieť rok doplácať?
Ja len fyi.
A inak všetky školy majú ukončenie rôzne. Pri niektorých ťa vyrazia už po 1. Semestri ak nemáš dosť kreditov, na niektorých až ku koncu roka. Ak však plánuješ nastúpiť na inú vs, na tú pôvodnú musíš predtým určite zájsť a vysporiadať si to, aby si náhodou nemal súbežne štúdium.
čaute dnes mi prišiel papier z výšky, že mi ukončili študium. Hneď zajtra pojdem na úrad práce potrebujem ešte nejake potrvrdenia zo školy alebo mi stačí ten papier o ukončení ktorý mi poslali na zaevidovanie? dakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a hej, zajdi tam a odpras si este aj studentske zlavy, uz to budes mat komplet
Ja len fyi.
A inak všetky školy majú ukončenie rôzne. Pri niektorých ťa vyrazia už po 1. Semestri ak nemáš dosť kreditov, na niektorých až ku koncu roka. Ak však plánuješ nastúpiť na inú vs, na tú pôvodnú musíš predtým určite zájsť a vysporiadať si to, aby si náhodou nemal súbežne štúdium.