Ahojte,nasiel by sa niekto kto vypisoval e-prihlasku na UK na Pdf?Netusim ako oznacim predmet ako maturitny a aku uroven maju predmety Dejepis,Obn,Sj; AJ mi hodilo samo vdaka e-ziackej knizke.
tieto predmety predsa nemaju ziadnu uroven..
a ak ti priamo neponuka kolonky na zadanie maturitnych predmetov, nezadavas to tam nikam, bud to teda nevyzaduju alebo to dopis rucne do vytlacenej prihlasky
Navodov mam precitanych az az,problem je v tom ze ked sa snazim aj neako nastavit tam uroven tak tam nie je taka moznost,maximalne mi to len zoradi podla urovne to.
@klol
toto je z ich navodu:
Ak ste maturovali pred rokom 2005 vyberte úroveň „N“ (bez klasifikácie) .
Ale ja som nematuroval pred r.2005 ale budem este len
@stify v prípade, že ste maturovali v rokoch bez úrovne maturitných skúšok, zvoľte možnosť N - toto je priamo okopirovane z navodu, neviem co si ty cital, ale toto je spravne, mas tam dat moznost N, pretoze urovne su len v jazykoch, a nemam skusenost s inou kategoriou, ja napriklad maturujem z fyziky a z matiky, na gymnaziu, a ma tam byt N, aj slovencina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ak ti priamo neponuka kolonky na zadanie maturitnych predmetov, nezadavas to tam nikam, bud to teda nevyzaduju alebo to dopis rucne do vytlacenej prihlasky
toto je z ich navodu:
Ak ste maturovali pred rokom 2005 vyberte úroveň „N“ (bez klasifikácie) .
Ale ja som nematuroval pred r.2005 ale budem este len
Poslal by si mi prosim ta link bud do spravy alebo tu na ten clanok kde si to cital.
ok dik,to som presne potreboval
no uz som to nasiel,aj tak diky