podobne ako @10 omaľovánky v škôlke a raz prsten z vtedajšieho 30 korunového obchodu... išlo čiste len o to, že je to také ľahké nieže by som ten prsteň chcela stál 2 koruny
raz som bola s kamošmi v obchoďáku a bolo tak takééé veľké kníhkupectvo, a pri pulte boli veci ako letáky, také reklamné časopisy a všetko zdarma a tak...mali sme tam tri malé decká, čo si nabrali letáčikov a tak, a ja s kamarátom sme tam videli také hádanky a bludiská či čo, že tak reku keď to je zadarmo, tak to zoberieme deťom, nech sa bavia keď sa budú niekde nudiť. Tak sme pre istotu vzali štyri, veď, aj my sa možno budeme nudiť...no a potom keď už sme dávno boli preč z obchoďáku, som si všimla že ono to tie časopisy boli po štyri eurá...
to mám tie veci fakt menovať? sladkosti a maličkosti z obchodu, cukríky zo stolov vyložených vonku, sestre kradnem veci bežne... bolo toho samozrejme viac ale takto si nepametám svedomie ma akosi netrápi, veď sú to samé sprostosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale inak nie, hoci pomerne často mám také nutkania ako "nikto to neuvidí, tak čo" ale nejaký vnútorný blok (svedomie?) mi v tom bráni
mydlo.
mala som 3 roky.
a k téme: kedysi pár drobností ako decko ale ináč nie.