Dosť veľa vecí, keď som bol menší ... Teraz čo si pamätám tak len jeden pirsing pre moju bývalu (chcel som sa vytiahnuť) =D... puberta je zvláštna vec... =D
nie nikdy som nic neukradol, ale asi predvcerom som mal neskutočnu chut pri pokladni nieco zobrat a strcit si to do vrecka ako nechapal som co to bolo za nutkanie
no keď som bol malý tak 5 ročný sme sa ako deti handrkovali o cukríky a čokoládu, kradli sme si jeden druhému a schovávali, kde sa dalo, teraz oberám zaperených podnikateľov, o ťažke euráče, veď ma zneužívaju a nedarujem to nikomu....filip
ano take tie skakacie lopticky sme raz v auparku hromadne kradli ale 6 nas bolo a kazdy sme ich par ukradli s tej gule do ktorej ked hodite vtedy tusim 10 korun tak vam jedna vypadne no ale nic nevypadlo a zo zadu bola diera takze tak
hej, bola som na prvom stupni na ZŠ vtedy letel pokémon a pogy bola som v obchode, kukala si ich a keď som sa obzrela, tak na zastávke stál môj autobus, tak som sa naň rozbehla a až keď ujo zavrel dvere som zistila, že v rukách zvieram pogy s pikachuom ujo autobusár ma už nechcel pustiť von celé poobedie a noc ma to zožieralo a na druhý deň po škole som šla do obchodu a pogy som poslušne vrátila (al si ich kúpila, to už neviem ) toť moje kradnutie
ano anoo!!!.. kamoške som pokradla no ked som bola malaa.. tak som kamoske pokradla take vselijake sponky a gumicky boe mooj ...booli sme u nej a ja som bola malaa a mne sa to strasne pacilo ..som zavidela a som jej to zobrala .. ale nenosila som to lebo som sa bala ze ma v tom uvidii .. ...ale bola som spokojna ze to mam haha.. a z obchodu som ukradala zapalovač ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ale to som si plnila sen (potiahnuť niečo v obchode, nie mať tú vec), malo to fakt smiešnu cenu a bolo to v cudzom meste :/
teda klamem, vzdy im bohapusto zozerem daky ten macany orech v tescu
ake milé to sa nepočíta teda ak chceš do zbierky tvojich hriechov
@7 @cabicabi
ja som raz šlohla kamoške prsteň ale v prvej triede,stále spolu chodíme do triedy ale povedala som jej to už asi v tretej či kedy
tak nedala by som za šaty 20€ keď som ich mohla mať za 10€
ale som strasny prizivnik!
ale napamatam si uz, ci som to vratil snad ano
Kopec kadečoho... ach moje mládí, je v prdeli, no ty vzpomínky...
ale to bolo strašne dávno..vtedy ani kamery nemali ešte sa mi zdá
ja na prvom stupni strúhadlo a dajakú fixku