Cavte, je tu niekto kto hrava na ukulele? Nedavno som si kupil moje prve ukulele (Lanikai LU21P) a kedze som hraval dlhe roky na gitare, tak som rovno preskocil cast ucenia sa a hladam nejake (hlavne hawajske) songy, ktore by som mohol hravat.
Somewhere
ak si kreativny, mas elementerny sluch (co by si mohol mat ak si predtym hraval/hravas roky na gitare) a stipku hudobneho talentu mozes si skladat vlastne songy, alebo vymyslat covery- ja tiez hram na gitare a tiez to tak robim, hoci je to pomerne zdlhave a pracne ale vysledok je velmi uspokojujuci ked sa ti nieco dobre podari... na ukulele sa da robit to iste- na akomkolvek nastroji a zvlast ak ovladas hru na gitare tak akykolvek iny strunovy nastroj nieje pre teba spanielskou dedinou cize o to lahsie... A to ani nevravim o tom, ako ta tato cinnosti hudobne posunie- na uplne iny level.
@mightysheep verim, ze vymyslat vlastne covery je super, ale ja na take veci nemam cas. Skor by som sa chcel dostat k hotovym songom aj s akordami a len tak si to v ramci relaxu po praci vybrnkavat.
hm... ultimate-guitar si skúšal už?... len v rozšírenom vyhľadávaní si zadaj ukulele a žáner hudby Hawaii... a možno ti niečo nájde skúsim tu dať link... snáď sa to nedokafre...
pozri tohto typa ak ta oslovi nejaka pesnicka taby by si mal urcite najst..ja si pustam iba tuto obcas tak moc jeho tvorbu nepoznam...inak ako prvu stranku mi gugel hodil » www.ukulele-tabs.com/... a vyzera celkom schopne tak skus sa tam pohrabat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
na torrentoch si nenasiel ziadne ultimateguidetoplayukulele.pdf ?
@spisovatel dik pozriem to
» www.ultimate-guitar.com/search.php?view... []=800&version;_la=&genres;[]=1199
nie sú síce žáner aký hľadáš, ale pekné
pozri tohto typa ak ta oslovi nejaka pesnicka taby by si mal urcite najst..ja si pustam iba tuto obcas tak moc jeho tvorbu nepoznam...inak ako prvu stranku mi gugel hodil
» www.ukulele-tabs.com/... a vyzera celkom schopne tak skus sa tam pohrabat