Pripravujem hru na štýl AKTIVITY pre deti od 7 do 12 rokov do lentého tábora. Princíp bude rovnaký, budú musieť opísať, zapantomímovať alebo nakresliť nejaké slovo alebo slovné spojenie a keďže mňa kreativita momentálne obchádza, obraciam sa na vás.
ale asi by bolo najsamlepsie, keby ste si sadli viaceri a porozmyslali nad vecami, ktore vas napadaju pri slove TABOR a tie potom napisali na tie papieriky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» slovake.eu/sk/library/prov...
- neznášam príslovia a porekadlá a "rčení" na zlatých kartách .
A inak, však daj hocijaké slovo, čo Ti napadne. Moje obľúbené na pantomímu bolo "slabina" -.-
a su v riti
Tie porekadlá a príslovia by som ja osobne radšej vylúčil
kresliť-poštový holub,výbuch sopky,kvapľová jaskyňa,kvapky na očiach,šéfkuchár,kovboy,denník,presýpacie hodiny,morská panna,telefónna búdka
ukazovať-raná rozcvička,nočná mora,banánová šupka,lopata na sneh,rolák,duch,sponka do vlasov,spotené nohy,notebook,slepačia polievka
rozprávať-email,skrýša,plesňový syr,darca krvi,teleshopping,obdobie,digitálne hodinky,módny návrhár,škodoradosť,stroj času
ty vole prešiel som milión kariet,som sa snažil tie najľahšie dať to už aké ťažké veci tam sú
@georg21 a @smartboy presne toto som potrebovala ! Vďak !