Ja osobne preferujem starú dobrú doménu Ulož.to (ulož bodka to , ale následkom stále väčšieho požadovaného priestoru si ulož.to zakúpili viac serverov, a tak mi prišlo užitočné založiť toto vlákno
@kosmiklove zo zippyshare a mediafire sťahujem hlavne songy tiež dobré servery a rapid som moc nemusel ale v poslednej dobre sa odtiaľ dobre ťahá aj viac súborov naraz bez obmedzení podobne ako mojedata
@sugy1 je mi to nesympaticke a strasne to spomaluje net...navyse tych torrentov na danu vec neni az tak vela ako ked si to das vyhladat cez googla...a ak chces nieco starsie tak pomaly nemas sancu to cez torrent stiahnut...
@kosmiklove keď ti to spomaľuje net tak si to prestav Neviem, ja som s tým nikdy nemal problém, zvykol som si na to a je mi to pohodlnejšie, ale tak každý preferuje dačo iné... O zopár ľuďoch som počul dokonca že si veci kupujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
torrenty sú super predsa, prečo ich nemáš rád?