Ahojte, prosím vás, chodíte niekto na UMB na EF, odosielali ste už zápisné listy? Mne to tam nešlo načítať v tom elektronickom systéme a nevyplnila som výberové predmety..až teraz mi kamarátka vysvetlila ako som to mala robiť, ale už je po termíne a št
co ti ja viem, s tymto malo dost vela ludi problem, aj horsie problemy sa deju proste im napis, nic ine neurobis, system ta uz zrejme nepusti, neviem, skus, ale ak su to len vyberove, tak to by sa malo dat dopisat aj v septembri, takze klud
@acvd43xa7w ahoj, no áno je to blbé, ale je to tak Totiž tie povinné aj povinne voliteľné mi tam normálne zobrazilo, ale tie výberové - pri nich mi písalo že vraj "údaje neboli získané" tak som to pochopila tak, že asi nie sú ešte zadané...ale neskôr som až zistila že to tam bolo treba iným spôsobom špeciálne rozbaliť ponuku predmetov fú...som to dopackala...
ahoj, laura9 ...tiež som prváčka na EF UMB ale na druhom stupni, mne sa zdá, že to ten termín predlžili do 31 alebo do dnes .......aj vybrať si tie PVP, VP .....a nemali ste nejaký návod, ako si urobiť v Ais-e ten zápisný list, my sme mali a určite aj vám to tam zavesili, v prípade povinných a PVP si si mala vybrať z zo študijného plánu, kedže každý odbor má vlastné PVP a tie VP si si mala vybrať z ponuky predmetov, kedže ako VP si môžeš vybrať PVP iného odboru....a aký na odbor ideš ?inak vybrala si si dobrú školu, pokojne mi napíš ak budeš chcieť niečo vedieť o fakulte
Som tiež študentka EF UMB. S výberovými by si problém nemala mať oni by ti to tam mali dopísať po zápise koncom augusta ked prídeš na zápis. Tam sa ešte dájú predmety pomeniť ak sa dobre pamätám, lebo ja som takýto problém nemala. Budeš ešte dodatočne vypisovať papier s PVP a VP predmetmi preto predpokladám chcú, aby si si vytlačila výpis predmetov. To sa robí aj potom v dalších ročníkoch. A VP je na tebe či si dáš alebo nedáš ale musíš mať spravený určitý počet za tri roky... na štúdijné napíš tak či tak za to nič nedáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
co ti ja viem, s tymto malo dost vela ludi problem, aj horsie problemy sa deju proste im napis, nic ine neurobis, system ta uz zrejme nepusti, neviem, skus, ale ak su to len vyberove, tak to by sa malo dat dopisat aj v septembri, takze klud