Mám vytvorený zápisný list a už aj pridané všetky predmety čo chcem a teraz čo? Mám to niekde potvrdiť alebo už nič?
A ešte jedna otázka. Keď som vypĺňala elektronickú návratku tak my dalo na vytlačenie 3 zmluvy čo boli povolenie so spracovaním osobných
Helou Trošku neskôr sa zapojím ...Ale tiež som prijatá na UMB (Filozofická fakulta), aaa tak čo idete študovať vy, resp. aká fakulta? Nebolo by odveci niekoho tam poznať
Tak supeer Odkiaľ si ty? Nooo s intrákom, nijako dá sa povedať. Nemám nárok na intrák kvôli km Žiar nie je tak ďaleko od BB, ale nechcem dochádzať určite, to by ma trafilo. Každý deň hodina. Určite budem hľadať podnájom A čo ty?
@lenuska175
Tak supeer Odkiaľ si ty? Nooo s intrákom, nijako dá sa povedať. Nemám nárok na intrák kvôli km Žiar nie je tak ďaleko od BB, ale nechcem dochádzať určite, to by ma trafilo. Každý deň hodina. Určite budem hľadať podnájom A čo ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Návratku ani zmluvy netlač
jéj ty si zo Žiaru, budeme možno spolu aj cestovať tým pádom. ja idem na fakultu politických vied a medzinárodných vzďahov. ako si na tom s intrákom?
@iuka anglictinu nahodou nejdes studovat?
tak to sme jedna budova ... áno no dá sa povedať, tlmočníctvo- angličtina, nemčina