ja som ako mensia tiez bola nasrata za male prsia a tvrdila som, ze si dam plastiku, ale takto trosku starsia vidim ze to vyzera hnusne, najma ak je baba kost a koza ale ma mega umele nenapadne prsia rob radsej nejake cviky na to
ale tak vies, o to nejde, ked si nedas moc velke..
proste niektora baba ked ma z toho komplex, da si ich spravit a hned je sebavedomesia, hned tam nabehne aj charizma, prestane byt moc introvertka a kopu dalsich veci..
tu nejde o to ze niekomu sa nepacia velke a blablabla, koho to zaujima.. ked sa ta baba potom citi lepsie tak smelo.
@momoglamorous tak dobre si jej poradila, ale ešte jej daj podrobný nákres ako sa dostane na transplantačné oddelenie, lebo ona asi netrafí a čítať tiež asi nevie ...
prepáč ale ak profilovka ktorá tu máš je tvoja. A prsia na nej sú skutočné (žiadny photoshop ani nič) v tom prípade fakt nevidím prečo by si niečo také mala podstupovať. Koniec koncov chalan ktorý sa do teba zaľúbi ťa bude ľúbiť takú aká si. Ale na druhú stranu ťa chápem. Proste niekedy máme také uvažovanie že sme so sebou nespokojný. Je to to isté ako keď chalan povie že chce mať väčší penis. Pritom jeho dĺžka je dostačujúca aj tak by chcel mať 20cm alebo viac.
Je to na tebe či to chceš podstúpiť alebo nie. Ak ti mám povedať svoj názor tak nechoď do toho...
Ak na tej fotke si ty, tak potom by som ti neradil implantaty ale skor okuliare. Lebo i ked je ta fotka mala to co sa ti zda moc male sa mne nezda ako take az tak velmi male
Inak o velkost ani tak nejde. Ja osobne radsej nech ma baba mensie a prirodzene ako tie hnusne ,,plastove" (to ja tak hovorim ).
zena je lepsia bez implantatov...ak to vyslovene nechce po nejakej chorobe ako rakovina...tak je to myslim hlupost...je to predsa len cudzi predmet v tele
Umelina v tele nie je nikdy dobrá ani zdravá. Nechaj si prišiť prsia mŕtvej ženy. Je to prirodzenejšie než silikón a dieťa ktoré nimi budeš kojiť bude mať v puberte o jeden hororový príbeh k táboráku naviac.
@aneta721 tam, kde teraz nič nie je, nemôže neskôr nič visieť.
ja mám malé prsia a vôbec ma to netrápi. pokiaľ fungujú ako majú, čo fungujú, tak nie je nikde problém. a poznám dokonca chlapov, ktorým je úplne jedno, aké prsia má slečna, viac ich zaujímajú iné veci. napríklad zadok.
Všetci chlapci chcú dievčatá s veľkými kozami. Všetci, do bodky. Aj mne sa dnes snívalo, že som pretiahol Xenu, ale to len preto že mala veľké kozy. Preto som nepretiahol Gabrielu ale Xenu. Gabriela mala totiž menšie kozy.
ALE! dnes som premýšľal a asi nie som spokojný so svojou vlastnou argumentáciou. Posúďte:
Takže si to rozoberme vo veľkom.
Umelé implantáty sú zásah do tela, nie je to prirodzené a ak sa to niekomu nepáči, nie je to problém daného dievčaťa, aby ho musela riešiť implantátom.
Well...
Aj oholené nohy sú neprirodzené a nepríde mi to tak, že by som musel do toho dievčatá nútiť a sami podstupujú "umelé" upravovanie svojho tela.
Rovnako tak Piercing, tetovanie.
Avšak.
Sú ľudia, ktorý považujú ochlpenie za pekné.
Neradím sa medzi nich a neodcudzujem ich.
Netlačil by som dievča do piercingu, ani implantátu, ale asi by som ju tlačil do oholenia sa.
Som zlý, lebo nechcem aby boli dievčatá chlpaté?
Je niekto zlý ak chce aby mali dievčatá väčšie prsia?
...Asi je to len akási všeobecná predstava o kráse, existujú výnimky, ale väčšina žien si nohy holí, takže ...asi sa tak cítia krajšie.
Takže ak si dá nejaké dievča zväčšiť prsia, môže jej to na kráse pridať. Aspoň si myslím. Ale všeobecné povedomie ľudí je také, že to momentálne nie je nevyhnutný atribút krásy, tak ako oholené nohy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
nemám a ani ich nemienim mať
Ja si idem dať zmenšiť.
no, ty by si skôr mohla pouvažovať nad úplne inými vecami
tak, tak ...veľké kozy nie sú všetko ale potešia ..aspoň mne to tak nejak vyplýva....aj keď možno chodia aj lepší po svete
proste niektora baba ked ma z toho komplex, da si ich spravit a hned je sebavedomesia, hned tam nabehne aj charizma, prestane byt moc introvertka a kopu dalsich veci..
tu nejde o to ze niekomu sa nepacia velke a blablabla, koho to zaujima.. ked sa ta baba potom citi lepsie tak smelo.
Je to na tebe či to chceš podstúpiť alebo nie. Ak ti mám povedať svoj názor tak nechoď do toho...
Inak o velkost ani tak nejde. Ja osobne radsej nech ma baba mensie a prirodzene ako tie hnusne ,,plastove" (to ja tak hovorim ).
zena je lepsia bez implantatov...ak to vyslovene nechce po nejakej chorobe ako rakovina...tak je to myslim hlupost...je to predsa len cudzi predmet v tele
za silikonovou kravou by som sa ani neobzrel ani keby ma platili za obzeranie sa za silikonovymi kravami
ja mám malé prsia a vôbec ma to netrápi. pokiaľ fungujú ako majú, čo fungujú, tak nie je nikde problém. a poznám dokonca chlapov, ktorým je úplne jedno, aké prsia má slečna, viac ich zaujímajú iné veci. napríklad zadok.
Aj keď nie som spokojná a aj má veľa ľudí na mňa debilné poznámky, čo neznášam.
Proste to by bol vrchol priznania si, že nedokážem žiť sama so sebou.
Ak sa niekomu nepáči, tak nech si šuká tety z gumy s osmičkami...
Genetiku neojebešššššš.
@mix To zase nie je pravda. Sú chlapci, ktorým sa viac páčia menšie...
@mix bullshit...
ALE! dnes som premýšľal a asi nie som spokojný so svojou vlastnou argumentáciou. Posúďte:
Takže si to rozoberme vo veľkom.
Umelé implantáty sú zásah do tela, nie je to prirodzené a ak sa to niekomu nepáči, nie je to problém daného dievčaťa, aby ho musela riešiť implantátom.
Well...
Aj oholené nohy sú neprirodzené a nepríde mi to tak, že by som musel do toho dievčatá nútiť a sami podstupujú "umelé" upravovanie svojho tela.
Rovnako tak Piercing, tetovanie.
Avšak.
Sú ľudia, ktorý považujú ochlpenie za pekné.
Neradím sa medzi nich a neodcudzujem ich.
Netlačil by som dievča do piercingu, ani implantátu, ale asi by som ju tlačil do oholenia sa.
Som zlý, lebo nechcem aby boli dievčatá chlpaté?
Je niekto zlý ak chce aby mali dievčatá väčšie prsia?
...Asi je to len akási všeobecná predstava o kráse, existujú výnimky, ale väčšina žien si nohy holí, takže ...asi sa tak cítia krajšie.
Takže ak si dá nejaké dievča zväčšiť prsia, môže jej to na kráse pridať. Aspoň si myslím. Ale všeobecné povedomie ľudí je také, že to momentálne nie je nevyhnutný atribút krásy, tak ako oholené nohy...