v pohode neni to podla mna problem nalepit ani nic a jednu noc ti to urcite vydrzi ja si kupujem z hmka vacsinou a vzdy som bola spokojna pekne mi drzali kolko mali
ja som mala nedávno tie od kozmetičky trsy nalepené..vydržali tyžden aj pol a predvčerom sa mi odlepili.. bohužial aj s nejakymi mojimi ale bolo to krásne
velmi pozitivne skusenosti, krasne zvacsia oci a ked ich mam v podstate si oci ani nemalujem.
nalepit ich na prvy pokus moze byt trocha problematicke ale chce to len pevnejsie nervy, ruky a dostatocne jasne svetlo prvu hodinku si ich budes vsimat ale potom to bude v pohode.
najlepsie lepidlo je na mihalniciach essence z DM to drzi vzdy. nanes uplne jemnu vrstvu, minutu to nechaj aby to bolo take lepkave a potom si to tam daj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teda ak myslis tie klasicke lepiace
nalepit ich na prvy pokus moze byt trocha problematicke ale chce to len pevnejsie nervy, ruky a dostatocne jasne svetlo prvu hodinku si ich budes vsimat ale potom to bude v pohode.
byt tebou, urcite si ich na stuzkovu dam.
No ak si ich dáš, tak si kúp umelý pásik nie trsy.