rozmýšľala som aj nad možnosťou upíra,ale priblížila som sa realite...takže ART .... a dala by som aj prvú možnosť...no ja hrám len na nervy....aspoň mi to vravia...
a prečo sa tomu venujem? ej bisťu, ťažká otázka! asi by som mala povedať "lebo ma to napĺňa" alebo "lebo sa pritom zrelaxujem" ale pre mňa je to skôr práca než radosť..
@elenari no a práve preto som tam to "prečo" dal Normálne by ma hneď napadlo "lebo ma to baví" alebo to tvoje "lebo ma to napĺňa". Niekto z birdzákov možno robí niečo čo neznáša a ide mu v tom len o peniaze, tak som zvedavý
Venovala som sa vytvarnictvu ale kvoli svojej rodine som v tom musela prestat , ale rada by som sa vratila takze moj jeden nesplneny sen.
Druhy je že od základnej chcem vedieť hrať na klavír milujem klavír lenže pre moju milovanu maminu je vela davat 10€ mesacne na kurz takze tak a + klavír by trebalo a docastne sa venujem PC umenie aj ked v tom niesom taka uspesná ako by som chcela.
husle,cello,gitara,kresba,malba, ilustracie, fotografia, architektura, fotošop, dramaťak.. a strašne by som chcela vedieť hrať na klavíri, len ten klavír by sa nám 'trošku' nezmestil do bytu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A určite by sa našlo aj niečo z PC umenia, drvivú väčšinu vecí od Adobe mám prelúskanú, aj 3DS Max
a obdivujem ľudí, ktorí to vedia!
Z uvedených určite hra na hudobnom nástroji - harfe ( ) + literatúra...
ale rád píšem, no nie umelecky, skôr stroho. či?
a chcela by som vediet hrat na husliach a saxofone..
Ale nevadí, stále som awesome.
do istej mieri sa dá vycvičiť, nádej tu stále je
ale nikdy nebudem Mariah Carey
a jeden čas som sa chcela naučiť kontaktné žonglovanie ... ale nejako ma to nadšenie opustilo, aj keď ma to stále fascinuje
Druhy je že od základnej chcem vedieť hrať na klavír milujem klavír lenže pre moju milovanu maminu je vela davat 10€ mesacne na kurz takze tak a + klavír by trebalo a docastne sa venujem PC umenie aj ked v tom niesom taka uspesná ako by som chcela.