Help me. Potrebujem poradiť... Viem, že možno neprerazím, ale proste nevzdam sa, kým to neskúsim... Rada píšem, rada tvorím, a dosť ľudí mi povedalo, že je to dobré, a ja by som niečo niekedy rada vydala knižne... Ale financie nemám na to, že či sa s tým
zasielaj poviedky do literárnych časopisov (nie do life-stylových a bulvárnych), píš píš píš, skúšaj súťaže a pokojne na drzovku zájdi do vydavateľstva, keď niečo budeš mať také, čím si budeš istá
Ja som začal písať ako starý chlap. Nebral som si vzory od nikoho. Jednoducho príde nápad, chvíľu o ňom premýšľam a potom píšem tak, akoby som to niekomu hovoril. Tvorbu som nikomu neponúkal, ale urobil som si vlastný blog na webovej stránke. Teraz zisťujem, že tie moje texty prečítalo asi 2500 ľudí. Takže so zverejňovaním som spokojný. Pokračujem s pridávaním nových textov asi tak "jeden text týždenne". Nápadom je obyčajne taký záblesk z minulosti, ktorý si čo najskôr zapíšem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ak chceš tak pred tým si všetky poviedky napíš na papier pod ne dátum a odošli ich na svoju adresu.
A neotváraj.
A ak by ťa niekto obvyňoval ,že nie sú tvoje tak v tej zatvorenej obálke máš dôkaz ,že sú ; )
kamdomesta.sk/bratislava/architektura-dizajn-umenie