jasne ze mydlom a vodou, ako moja mama hovori ti co si umyvaju ruky len vodou si len zriedia tu spinu ale nezmyju ju a to je fakt nehygienicke na nasej skole nemame ani mydlo na zachode tak kradnem upratovacke prostriedok na podlahu a riad a tym si umyvam ruky
@aeglo ale ved aj ked umyvam riad tak mam tu jar na rukach a ziadne zapaly z toho nemam, myslim ze je vacsia sanca dostat zltacku zo spinavych ruk ako zapal z jari
@pumaamravec Keď si pozornejšie prečítaš moju reakciu, tak zistíš, že som hovoril o Tvojom zdravotnom stave v 50-tich rokoch. Tie prostriedky sú testované zopár mesiacov, maximálne rok, dlhodobé dôsledky Ti nepovie nik. Myslíš, že z čoho sú napr. alergie? Práve kvôli prehnanej hygiene, ktorou ničíš aj to, čo Ťa chráni a pomáha Ti. Žltačka je civilizačná choroba, ktorú v dnešnej dobe v takmer sterilných domácnostiach zaručene nenájdeš, v prírode taktiež nie. Preto mám strach prevažne z toho, čo môžem chytiť od ostatných ľudí.
@aeglo ja nemam alergiu na nic zatial a snad sa to ani nezmeni, doma si normalne umyvam ruky mydlom ale predsa ked v skole ziadne nie je nepojdem zo zachodu len tak so spinavymi rukami a potom v klude na obed napriklad, ved to je nechutne, z toho by som dostala nieco urcite.
@pumaamravec@16 ja pre taketo pripady pouzivam antibakterialny gel to su das na ruky a zabije ti to bakterie bez pouzitia vody. to si davam pred jedom alebo po vecku ked som v skole.
@pumaamravec Alergia je dlhodobá záležitosť. Nevzniká sama od seba, ale práve prehnaným pôsobením danej látky alebo pôsobením rôznych chemikálií, až telo samo zblbne a nevie, čo je preňho dobré a čo nie.
Súhlasím, že na verejných toaletách je nutné poriadne si umyť ruky, ale prostriedok na dlážky je veľmi agresívny a až prílišný extrém, ktorý by som podstúpil asi len po manipulácii s rozkladajúcou sa mŕtvolou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
takze vacsinou len doma mydlom (antibakterialnym neparfemovanym)
v skole od kriedy atd. vodou.. (to mydlo co tam mame je podla mna uz toxicke ) a inac v aute si moc ruky nezaserem..
Súhlasím, že na verejných toaletách je nutné poriadne si umyť ruky, ale prostriedok na dlážky je veľmi agresívny a až prílišný extrém, ktorý by som podstúpil asi len po manipulácii s rozkladajúcou sa mŕtvolou.