nemam a ani by som nechcela...mam doma plne skrine oblecenia,vsak kebyze mam nosit kazdy den nejaku jebnutu uniformu pol dna neviem co by som robila s ostatkom oblecenia...
nemam uniformu ani by som necela myslim si ze to sice vyjadri rovnost ale stale sa nestratia sposobi ludi .. takto sa mi to paci hoci sa rano drbem pred skrynou a nwm co na seba ale ukazujem tym akos a oibliekma kto som a ludia mojho zivotneho stylu sa so mnou zoznamia skor atd... cize nenosim a ani by osm necela
u nas sme mali nosit uniformy...ale vsetci boli proti,tak sa nakoniec "vedenie skoly" dohodlo na predpisanom obleceni...a to boli take veci,ze nemozu byt jeansy,tricka s napismi,kratke sukne,tenisky,a taketo blbosti...platilo to asi dva-tri tyzdne,ae kazdy sa na to vykaslal,tak sa to aj zrusilo :p
vdakabohu ze nemame...popravde neviem si samu seba predstavit v nejakej priteplenej suknicke pod kolienka,ziarivobielej bluzicke a svetriku z ovcej vlny...NO WAY!!!
no to je taky vymysel. keby sme mali v skole nosit uniformi, coskoro by sa stala defenestracia. niekdo v tom moze vyzerat dobre a niekdo smiesne. a pri tom zmyslany 50+ rocnych riaditelov a riaditeliek by sme najsko r chodili asi cely v bielom. ako blazni v ustave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako prve co ma napadlo ze niekdo asi myslel na mercury