Ahojte, podľa výsledkov na internete som prijatý na Filozofickú fakultu UK, ale poštou mi ešte nič neprišlo. Minulý rok bol posledný termín pre prihlásenie sa na internát 15.7. - údaje na prihlásenie majú prísť poštou. Vám už niečo prišlo?
nebojte sa...mne to minulý rok prišlo tiež až okolo 17. jula (tiež som na FiF UK) a tiez sa pamatam, že som na to mala strašne nervy a o intráky sa nebojte, každá fakulta má iné dátumy a my sme mali až do 25.
@anawy ďakujem, mimochodom, jedna kamarátka mi rozprávala o nejakých internátoch v Bratislave patriacich pod UK - ževraj sú zrekonštruované a vyzerá to tam celkom OK - nevieš ktoré by to mohli byť?
@patrixxx ja som bývala v Mlynskej doline na Manželákoch, boli tam 4 bloky zrekonštruované a toto leto mali dalšie 4 robiť... a aj časť Átriakov už je. A na tých "nových" manželákoch, to vyzeralo lepšie ako u nás doma a to máme vcelku nový dom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov